Fetacreme

Stegt spidskål med toppings

Reklame for www.vinoweekends.dk forekommer. 💚 Stegt spidskål med toppings kan både være et måltid i sig selv eller tilbehør til kød eller fisk. Det er enkelt at lave, dejligt mættende og smager vanvittigt godt.

Det skal du bruge til 4 personer: 

1 spidskål

1 spsk. Smør

2 spsk god rapsolie – du finder det i vores shop

150 g blød feta

1 tomat i bittesmå tern

2 tsk. Italiensk Toscana krydderimix

1 håndfuld ærtespirer

1 citronbåde pr. Person

Evt  1/2 tsk rosmarinsirup og shiso eller en anden rødkrydderurt/spirer til pynt

Sådan gør du: 

Tag de yderste blade af spidskålen fra og skær den på langs i 4 dele.

Steg den ved svag til medium varm i rapsolie i ca 7-10 minutter på hver side. Kom smør på panden de sidste par minutter.

Mens spidskålen steger, moser du med en gaffel feta sammen med Italiensk Toscana. Vend til sidst tomatern i.

Servering:

Læg de kvarte spidskål på et fad, og fordel først fetacreme over dem. Herefter ærtespirer. Afslut med at dryppe med rosmarinsirup og pynte med shisoblade eller en anden rød krydderurt eller spire.

Velbekomme!

 

Tip: du finder en rigtig lækker rødvins-flødesauce, som på nedenstående billede, lige HER!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fetacreme