Cremet pasta penne med hvid trøffel olie.

Fløde-rødvinssauce

Der forekommer reklame for vores webshop i det følgende.

Hvis du, lige som mig, er en “såwse-person” så kommer du til at elske den her rødvins-flødesauce! Den er meget enkel at lave og smager fuldstændigt forrygende. Og fordi der er grøntsagsboullion i (og ikke animalsk boullion) kan man også som vegetar sagtens skovle den ind med ske! Hvis du er til kød, kan du servere den til både steaks, oksesteg, flæskesteg, hakkebøf, frikadeller osv osv osv!

Det skal du bruge:

4 dl rødvin – vi har masser af rødvine i shoppen… men de er sgu for gode til en sauce..😂

1/4 piskefløde

1 stort grofthakket rødløg

2 fed grofthakket hvidløg

1 kvist frisk rosmarin eller timian

Ca 2 spsk flydende grøntsagsboullion eller 1 terning

3 spsk. gastrik med æble – du finder den i vores shop

1 spsk god koldpresset rapsolie – du finder den i vores shop.

Evt kulør

Evt marizenajævning

salt

peber

Sådan gør du:

Svits løg og hvidløg ganske kort i rapsolien og tilsæt rødvinen sammen med boullion og frisk rosmarin eller timian. Lad det simre stille og roligt i 1-2 timer. Tilsæt fløde og lad det simre videre 15-30 min.

Si løgene fra og smag til med gastrik med æble, salt og peber. Jævn saucen med lidt marizena oprørt med koldt vand, hvis du ønsker saucen tykkere. Tilsæt lidt kulør, hvis den mangler farve.

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet pasta penne med hvid trøffel olie.