Konfektkage med hindbærmousse.

Varmtrøget laks, små salater og solbærvinaigrette

En fortryllende forret som varmtrøget laks med små salater og solbærvinaigrette, er en fryd for  øjet. Anrettet i smukke glas og med afstemte farver, gør den bare altid lykke.

I det hele taget er en forret, hvor der både er tænkt på smagssammensætning og hvad øjet skuer, bare en rigtig god start!

Jeg er ekstra fan, når man kan bikse det sammen på med lynets hast! 😅🤣 Og DET kan man med den her!

Dobbel portionerne op, giv et godt brød til, og du har også den smukkeste frokostret.

 

Det skal du bruge til 5 personer: 

125 g varmtrøget laks

1 lime i tynde skiver

1 håndfuld meget fintskåret rødt spidskål

2 håndfulde blandede, små salatblade

50 g blåbær i halve

1 stængel bladselleri i bittesmå tern.

1 håndfuld spirer eller urter (jeg har på billedet brugt kørvel og rød rucoladpirer, men brug hvad du har!)

1 solbærvinaigrette – se link i bunden

Sådan gør du: 

Laksen plukkes i små stykker med 2 gafler, og limeskiverne skæres i halve.

Bland salatblade, spidskål, halve blåbær og spirer.

I  5 små glas lægger du skiftevis salatblanding og laks.

Slut af med spire/urter, 1 helt blåbær og 1/2 limeskive. (Se billede 2)

Dryp med lidt solbærvinaigrette og server resten til.

Velbekomme.

 

Du finder Solbærvinaigretten fra vores shop her

En anden salat med samme solbærvinaigrette finder du her:

Salat med blåbær og melon

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfektkage med hindbærmousse.