Arancini med dip og små salater

Langtidshævede boller med havergryn og hytteost

Reklame for vinoweekends.dk

Hvis du leder efter de allernemmeste boller der samtidig smager fuldstændig vanvittig godt, så har du ramt plet her med vores langtidshævede boller med havergryn og hytteost.

Hvem vil ikke gerne være det perfekte menneske, der lige servere nybagte, sunde og velsmagende boller til morgenmad?! Eller sender en nybagt sandwich med på madpakken uden overhovedet at få sved på panden?

Disse boller tager ingen tid at bikse sammen, er svampede, fulde af smag og super gode til  både morgenmad, sandwich og madpakken!

Som sandwich vil du gøre sig fantastisk med fyldet fra følgende af vores sandwich med Philly cheese, confiteret andesalat eller harris’s kylling. Se billederne 😋

Det skal du bruge til 15 boller:

4 dl vand eller mælk

4 dl havergryn

1 dl olivenolie

ca 4 dl hvedemel

2/3 dl hørfrø

1 bæger hytteost a’ 350 g

2 spsk sukrin Gold sirup eller alm. sirup

2 tsk salt

1 pose tør gær.

Sådan gør du: 

Rør alle ingredienser godt sammen, dæk skålen med et viskestykke og sæt den i køleskabet til næste dag.

Næste dag sætter du boller på en plade med 2 skeer, som du dypper i koldt vand mellem hver bolle.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 25 minutter.

Tip: Du kan sagtens bage halvdelen og gemme resten af dejen til næste morgen, hvor du bager de sidste. Sådan får du lækre, nybagte boller 2 dage i træk, uden spor besvær! 

Vi anbefaler disse boller til vores lækre sandwich med Harissa eller Banh Mi.

Velbekomme! 🤗

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arancini med dip og små salater