Tortilla trend

Banh mi sandwich

Reklame for vores familie webshop www.vinoweekends.dk forekommer

Hvis du kan lide det asiatiske køkken, bør du ikke snyde dig selv for at snuppe en Bang mi sandwich til frokost eller aftensmad en dag.Vaaaaaanvittigt godt! Simpel opskrift alle kan finde ud af og prikken over i’et er vores superlækre, håndlavede sur-sødsauce fra samsø Madsnedkeri, der er så skøn, vi overhovedet ikke gider forsøge lave en selv! Bum!

Det skal du bruge til 4 personer:

Kødfyld: 

150 g nakkekoteletter

3 spsk soya

1 spsk fiskesauce

3 spsk god olie

2 fed pressede hvidløg

1/2 rødløg i bittesmå tern

2 spsk sesamfrø.

2 spsk god olie. (Du finder også mange lækre olierne vores shop)

Mayo: 

4 spsk græsk youghurt eller cremefraice

2 spsk mayo

3 spsk hosinssauce

ca 1 spsk srirscha chili sauce (smag dig frem, hvor stærk du vil have den.)

Syltede agurker: 

1/2 agurk skåret i tynde stænger

2 dl eddike

1/2 dl sukker

1 tsk salt

1 tsk peber.

Endvidere: 

2 lange flutes – 1/2 pr. person

1/4 fintsnittet, rødt spidskål

1/4 fintsnittet Iceberg

2 gulerødder i tynde strimler – f.eks. med en kartoffelskræller

3 forårsløg i tynde ringe

2 frisk chili i tynde ringe

2 håndfulde frisk koriander

Sur-sødsauce. Vi anbefaler den vi har i vores webshop.

Sådan gør du: 

kød:

Skær nakkekoteletter i tynde strimler. Bland alle ingredienserne – undtagen sesamfrø! – til marinaden sammen i en skål, og vend kødet godt rundt i det. Lad det gerne marinere en times tid eller natten over tildækket i køleskabet.

Dressing:

Bland alle ingredienser grundig sammen. Smag til med sriracha.

Syltede agurker: 

Bland eddike, salt, peber og sukker sammen. Rør til sukkeret er opløst. Kom agurkestavene i, og lad dem “sylte” 1- 3 timer. De skal forblive Sprøde!

Servering:

Steg kødet i lidt olie, til det er gyldent og mørt. Tilsæt sesamfrø det sidste minut. Smag til med salt hvis nødvendigt.

Lun flutene i ovnen og flæk dem.
Smør dressing på brødet og fyld med kød og grøntsager.

Server sur-sødsauce, ekstra dressing, chili og koriander til.

Tip. Lav rigeligt så du har til næste dags frokost eller madpakke!
Vores vegetar fik disse top-lækre falafler fra Gourministeriet i: https://gourministeriet.dk/falafler/

Velbekomme! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortilla trend