Jordbærtærte i glas

Hurtig grillkotelet med luksuspasta og salat med gourmet vinaigrette


Når det endelig er sommer i dk, vil jeg gerne bruge så meget tid som muligt udenfor. Jeg forbinder sommer med hygge på terrassen med grill og rosé, hvor maden gerne må være helt ukompliceret men super lækker! Her får du et bud på en lynhurtig middag fra grillen. Den tager ingen tid at lave, men smager helt vidunderlig!

Reklame for vores webshop forekommer.

Det skal du bruge til 4 personer:

1 pose øko pasta – du finder den Her

1 glas italiensk øko pastasauce – du finder den Her

4 koteletter

2 spsk. fars grillmix krydderi – du finder den Her

3/4 dl god raps- eller olivenolie – vi har flere kvalitetsolier Her

Salat:

3 gulerødder i strimler lavet med en kartoffelskræller

1/2 icebersalat i strimler

20 cherrytomater i halve

1/4 rødt spidskål i tynde strimler

1 lille skalotteløg i bittesmå tern ( kan udelades)

1 håndlavet gourmetvinaigrette fra Samsø – du finder den Her

Envidere: 

Rigeligt med luksus rosé – du finder flere forskellige Lige her

og er du mere til øl trykker du Her

Sådan gør du:

Bland olie og fars grillmix i en skål og vend koteletterne heri. Still køligt en time eller gerne natten over til marinering.

Bland salaten i en skål og pynt med spiselige blomster eller krydderurter. Her har vi brugt jordbærblomster og forglemmigej, som vi har i haven. Det synes jeg er smukt og sommerligt.

Kog pastaen i RIGELIGT letsaltet vand. Italiensk Luksus pasta skal koge i ekstra meget vand i forhold til de billige varianter, du køber i supermarkederne. Kog efter anvisning på pakken og til pastaen er aldente – altså fortsat har et let bid.

Varm saucen i gryden, så du kan vende pastaen i, så snart kødet er klar til at spise.

Grill dine koteletter et par minutter på hver side og server straks med pasta vendt i ægte italiensk pastasauce, og skøn salat med håndlavet gourmet vinaigrette.

Husk for gud skyld rigeligt luksus rosé!

Velbekomme!

Tips: Du kan vende alle former for kød i fars grillmix, både svinekød, kylling, oksesteaks osv. Er du vegetar er det super lækkert at vende blomkålsskiver i fars grillmix marinade, og grille dem ved svag varme eller bage dem i ovnen ved 185 grader, til de er møre.

Fars grillmix kan også bruges som krydderi, du drysser på kødet ligesom du ville gøre med salt og peber.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærtærte i glas