Smørstegt bruschetta med tomat, trøffel og glaze
Der forekommer reklame for vores webshop.
Smørstegt Bruchetta der knaser men er blød i midten. Mums filibaba! Og eftersom jeg er virkelig vild med tomater, synes jeg selvfølgelig det er verdens bedst toppings til bruchetta. Her med sommertrøffel, parmesan og balsamico-glaze. Den holder 100 % både som tilbehør til pastaretter og tapas, men er lige så fantastisk som forret eller let luksus frokost. Giv den et skud!
Det skal du bruge til 4 personer:
4 skiver surdejsbrød eller andet godt brød i ca 1,5 cm tykke skiver
20-25 cherrytomater i skiver
balsamico-glaze – du finder det Her
lidt frisk rosmarin eller rosmarinsirup – du finder det Her
Friskrevet sommertrøffel af 2-3 stk – du finder det Her
salt, peber, sukker
ca 30 g smør
evt. Frisk rosmarin til pynt
Sådan gør du:
Skær tomaterne i skiver og drys dem med salt, peber og et lille nip sukker. (Selv kedelige vintertomater shiner så…)
Smør brødet med smør på begge sider.. – lige så meget som din samvittighed kan klare 😁.. Steg dem i en paninitoaster eller på en grilpande, hvor du presser brødet let med en paletkniv, til det er gyldent og sprødt.
Gnid brødet med frisk rosmarin eller dryp lidt rosmarinsirup på.
Anret rigeligt med tomater på brødet, kom balsamico-glaze over i tynde striber og riv eller høvl sommertrøfler og parmesan over.
Pynt evt. med en lille kvist rosmarin – bare fordi det er smukt – og server straks.
Tip: hvis du laver dem små og mange, er de et fantastisk indslag som en appetizer til f.eks.et glas vin eller predinnerdrink.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu