Bøf Stroganoff

Rosenkålsalat


Rosenkål er så meget mere endvæmmelige barndomsminder… 😂 Helt rå og fintsnittede er det min vinters “salat-sus” !
Den er rigtig god til stegt kød, og som her hvor vi har brugt brombæreddikke, er det oplagt at servere den til en ret med Brombærsauce.

Det skal du bruge: 

400 g rosenkål

100 g blød feta som f.eks. Puck feta

50 g groft hakkede mandler

50 g tørrede tranebær

Vinaigrette:

2  spsk god olivenolie

3 spsk eddike (vi brugte brombæreddikke fra vores webshop,  men du kan også bruge hvidvinseddike eller æblecidereddike)

2 tsk sukrin sirup eller akaciehonning

1 tsk salt

1 tsk peber.

Sådan gør du: 

Skær stokkene af dine rosenkål, og pil de yderste blade af.

Snit rosenkålene fint og bland den med hakkede mandler, smulret, blød feta og tørrede tranebær.

Vend vinaigretten rundt i salaten og smag til med salt og peber.

Velbekomme! 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøf Stroganoff