Rosenkålsalat
Rosenkål er så meget mere endvæmmelige barndomsminder… 😂 Helt rå og fintsnittede er det min vinters “salat-sus” !
Den er rigtig god til stegt kød, og som her hvor vi har brugt brombæreddikke, er det oplagt at servere den til en ret med Brombærsauce.
Det skal du bruge:
400 g rosenkål
100 g blød feta som f.eks. Puck feta
50 g groft hakkede mandler
50 g tørrede tranebær
Vinaigrette:
2 spsk god olivenolie
3 spsk eddike (vi brugte brombæreddikke fra vores webshop, men du kan også bruge hvidvinseddike eller æblecidereddike)
2 tsk sukrin sirup eller akaciehonning
1 tsk salt
1 tsk peber.
Sådan gør du:
Skær stokkene af dine rosenkål, og pil de yderste blade af.
Snit rosenkålene fint og bland den med hakkede mandler, smulret, blød feta og tørrede tranebær.
Vend vinaigretten rundt i salaten og smag til med salt og peber.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu