Bruschetta med stenbidderrogn
Reklame forekommer
Vi er temmelig pjattede med stenbiderrogn, og denne variation på ristet brød med en lækker, krydret creme/dressing under, er meget delikat og lækker.
Den får simpelthen det bedste frem i stenbiderrognen.
Og for dem, der ikke bryder sig om masser af rå, hakket rødløg, som på den klassiske blinis med stenbiderrogn, er denne opskrift absolut lige i skabet!
Bruschetta med stenbidderrogn er lækkert at serverer til apperitif/predinner, som forret eller frokost.
Det skal du bruge til 4 personer:
125-150 g. stenbiderrogn (evt. frossen du tør op)
4 håndfuld små salatblade og urter (f.eks. Skovsyre og dild)
4 skiver surdejsbrød
1 dl. Cremefraice 18 %
1 dl. Flødeskum
1 Strøget tsk. Salt
1 tsk. Sukker
2 pasteuriserede æggeblommer
1 spsk. purløgsblomsteddike – du finder den lige 👉 Her
Sådan gør du:
Pisk purløgsblomsteddike, cremefraiche, past.æggeblommer, salt og sukker grundigt sammen.
Vend forsigtig flødeskummet i.
Rist brødet let, og fordel cremen/dressingen på brødet.
Top op med rigeligt, lækkert stenbiderrogn og pynt med lidt urter. Server små salater ved siden af og spis straks!
Server evt. bruchettas med stenbidderrogn sammen med 👉 et glas festlige bobler/hvidvin og Grillede rejer med avokado-toast 👌
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu