Pasta med skalotter, oksekød, salvie og hvidvin

Bruschetta med stenbidderrogn


Reklame forekommer

Vi er temmelig pjattede med stenbiderrogn, og  denne variation på ristet brød med en lækker, krydret creme/dressing under, er meget delikat og lækker.

Den får simpelthen det bedste frem i stenbiderrognen.

Og for dem, der ikke bryder sig om masser af rå, hakket rødløg, som på den klassiske blinis med stenbiderrogn, er denne opskrift absolut lige i skabet!

Bruschetta med stenbidderrogn er lækkert at  serverer til apperitif/predinner, som forret eller frokost.

 

Det skal du bruge til 4 personer:

125-150 g. stenbiderrogn (evt. frossen du tør op)

4 håndfuld små salatblade og urter (f.eks. Skovsyre og dild)

4 skiver surdejsbrød

1 dl. Cremefraice 18 %

1 dl. Flødeskum

1 Strøget tsk. Salt

1 tsk. Sukker

2 pasteuriserede æggeblommer

1 spsk. purløgsblomsteddike – du finder den lige 👉 Her

Sådan gør du: 

Pisk purløgsblomsteddike, cremefraiche, past.æggeblommer, salt og sukker grundigt sammen.

Vend forsigtig flødeskummet i.

Rist brødet let, og fordel cremen/dressingen på brødet.

Top op med rigeligt, lækkert stenbiderrogn og pynt med lidt urter. Server små salater ved siden af og spis straks!

Server evt. bruchettas med stenbidderrogn sammen med 👉 et glas festlige bobler/hvidvin og  Grillede rejer med avokado-toast 👌 

 

Velbekomme!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med skalotter, oksekød, salvie og hvidvin