Asiatisk risret med edemammecreme

Cremet pasta penne med hvid trøffel olie.

Cremet Pasta Penne er en klar familie favorit. Den er super enkel at lave. Der er få ingredienser i. Og alligevel er den fuld af smag, silkeblød og bare heeeelt vild lækker! Det er comfort food når det er bedst. Ved at man skruer op for kvaliteten på pastaen, får man et afsindigt skønt måltid.

Det skal du bruge til 4 personer: 

500 g italienske pasta penne. – vi har dem i shoppen.

200 g brune champignon

2 salatløg

2 fed hvidløg

1 dl god olivenolie – vi har det i shoppen

1/4 piskefløde

2 past. Æggeblommer

Ca. 150 g friskrevet parmesan

Lidt hvid trøffelolie – vi har det i shoppen

200 g cherrytomater i halve

salt

pebermix – f.eks. Onkels steak peber fra shoppen

Evt. Brocolispirer til pynt

Sådan gør du: 

Sæt en stor grydefuld letsaltet vand over at koge. Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Hak løg, hvidløg og brune champignons meget fint.

Svits løg og champignon i olivenolie, til væsken fra champignons trækkes ud og løgene bliver klare. De må ikke tage farve. Tilsæt hvidløg det sidste minut.

Hæld fløde over løgblandingen og lad den småsimre til den bliver cremet under omrøring.

Skrug ned for varmen og til sæt lidt af gangen de 2 æggeblommer mens du rører kraftigt.

Smag til med salt og peber.

Vend pastaen i saucen og tilsæt evt lidt pastavand, for at gøre retten mere cremet.

Vend forsigtigt tomaterne i, og server med masser af parmesan på toppen og pynt evt med broccolispirer. Dryp med hvid træffelolie og du er klar til at gå ombord i den skønneste Pasta Penne!

 

Velbekomme. 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asiatisk risret med edemammecreme