Hapser med figner, valnødder og ost

Grillede ferskner med hjemmelavet vanilieis

Super dejlig sommerdessert, der passer perfekt, hvis man har gang i grillen. Den er hurtig at lave, vanvittig smuk og du kan forberede det i forvejen! OG så indeholder den alkohol.. Lige en dessert efter vores hoved 😆! Du kan selvfølgelig undlade alkohol på de ferskner, der f.eks. skal puttes i børnemunde.👍👍👍
Hvis du har nogle smårynkede ferskner, der trænger til at blive spist ASAP er de helt perfekte til denne dessert!

Det skal du bruge til 4 portioner: 

2 modne ferskner

1 tsk rørsukker

kornene fra en vaniljestang

1/2 dl rom

1 portion hjemmelavet vanilieis som du finder HER

Evt spiselige blomster (her blomsterkarse)  og rosa peberkorn til pynt.

Sådan gør du:

Skrab vaniliekornene ud af stangen og tilsæt 1 tsk rørsukker, som du maser godt og grundigt rundt i vaniliekornene. Kom det op i en skål og tilsæt rom. 😋 Pisk det grundigt sammen.

Halvér fersknerne og tag stenen ud. Skær dem i både, og kom dem op i skålen. Vend dem forsigtig rundt i vanilie og rom, og lad dem herefter trække tildækket. I mens kan du lave og spise din grill middag 😉!

Tag isen op af fryseren, og grill dine ferskner kort på begge sider, så du får flotte, karameliserede striber.

Anret en kugle vanilieis med 2-3 ferskenbåde, og pynt med spiselige blomster. Knus rosa peberkorn og sorter de fleste små, sorte peberkorn fra. Drys det fine, rosa peberskaller over isen, og server resten sf fersknerne ved siden af i en skål.

Tip: Isen kan jo laves mange dage i forvejen, og ellers er der jo intet galt i at KØBE en god vanilieis!

Velbekomme! 😎💃🏼✨

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hapser med figner, valnødder og ost