Panna cotta.

Pizza dej

 

Her er opskriften på en dejlig pizzadej, som vi godt kan lide at bruge. Den er hurtig at bikse sammen og smager skønt, selvom det ikke er en “rigtig” surdejspizza.

Reklame: På vores webshop finder du en kvalitets pizza krydderiblanding, hvis du vil være helt sikker på den rigtige italienske smag. Den er uden tilsætningstoffer og smagsforstærker samt frysetørret for at bevare krydderiernes smage bedst muligt.

Find vores shop her.

 

Det skal du bruge til pizzadej:

(Til ca. 5 Pers.)

600 g. Vand (lunt)

ca. 60 g rest surdej

25 g. gær

2 spsk. sukker

450 g. durum mel

550 g. tipo 00 hvedemel

25 g olivenolie

Sådan skal du gøre:

Kom vand, surdej, sukker og gær i røremaskinens skål, Rør det sammen i 5 min. Lad det stå ved stuetemperatur i ca. 15-20 min. Til der kommer bobler på toppen (se billede).

Kom durum mel, tipo 00 hvedemel og olivenolie op i skålen og ælt ved medium hastighed i ca. 6 min. Skru hastigheden op og ælt til dejen er glat, smidig og har samlet sig om dejkrogen ( dejen skal æltes ca. 8-10 min)

kom et klæde over dejen og Lad den stå ved stuetemperatur I 1-1  1/2 Time eller natten over i køleskabet.

Du finder opskrifter til fyld her på vores blog nedenfor.
Velbekomme!


Grønkålspizza med feta og figen

Pizza med kartoffel, gedeost og figen

Pizzahapsere

Amazing

Løjerlig pizza

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panna cotta.