Grønkålssalat med soya-mandler
En skøn salat til både stegt kød eller fisk, som mætter, er fuld af saft og kraft og rigtig sund! Kan man bede om så meget mere?.. Den er oven i købet nem og lynhurtigt at lave. 💪 Haps haps!!
Det skal du bruge:
grønkål (her er det rødt grønkål)
1 Red Moon Æble (eller et andet rødt æble)
50 g mandler
1/2 dl soya
dressing:
saften fra 1/2 appelsin
saften fra 1 lime
2 spsk finthakket koriander
1 skalotteløg i små tern
1/2 tsk salt
1 tsk peber
1 spsk sukrin sirup eller akaciehonning
1 spsk god olivenolie
Sådan gør du:
Bland alle ingredienser til dressingen grundigt.
Skyld, tør og finhak grønkålen. Kom den sammen med dressingen op i en frysepose, og massér grønkålen godt og grundigt. Lad den hvile mens du gør de øvrige ingredienser klar.
Kom soya og mandler på en varm pande, og rør rundt mens soyaen karamelliserer. Når der ikke er mere væske på panden, hælder du mandlerne over på et skærebræt, og lader dem køle helt af.
Anret:
Hak dine mandler groft.
Skær dit Red Moon æble i små tern og vend det rundt med grønkål og mandler. Pynt med fintklippet purløg og servér straks.
Du kan sagtens bruge en anden sort syrlig æble end Red Moon.
Bon appetit! ✨✨😋
Ingen kommentarer endnu