Panna cotta.
//Reklame for vores shop forekommer//
Hos vinoweekends elsker vi sådan nogle desserter, der er nemme at lave, ligner en million, smager vidunderligt og som kan laves dagen i forvejen! 😁😁
Hvis du har det lige sådan, så er disse desserter måske noget for dig.
De lækre sirupper og kirsebærkompotten, vi bruger, kan købes i vores webshop, og er meget drøje! 👍
Det skal du bruge:
til 6 Pers.
Panna cotta:
6 1/2 dl piskefløde
70 g sukker
3 1/2 blade husblas
Endvidere:
Kaffesirup, kirsebærsirup eller kirsebærkompot. – Du finder dem på vores webshop.
Evt. Spiselige blomster, hakket, mørk chokolade, hakkede valnødder, hasselnødder i karamel.
Sådan gør du:
Start med at komme husblas i en stor skål med koldt vand. Sæt til side.
Kom piskefløde og sukker i en lille gryde og varm det op til lige under kogepunktet. Sluk for varmen. Vrid husblas fri for vand og kom Det op i den varme blanding. Rør til alt husblas er smeltet.
Fordel blandingen i 6 glas, dæk dem til med husholdingsfilm og kom dem i køleskabet i min. 4 timer.
Panna cotta m. Kaffesirup:
Lige inden servering hælder du et tyndt lag kaffesirup på din panna cotta. Pynt med hakket mørk chokolade og valnødder, spiselige blomsterblade og hasselnød i karamel.
Panna cotta m. Kirsebærsirup:
Lige inden servering hælder du et tyndt lag kirsebærsirup på din panna cotta. Pynt med spiselige blomsterblade.
Panna cotta m. Kirsebær kompot.
lige inden servering kommer du lidt kirsebær kompot oven på din panna cotta.
Bon appetit!😋😋
Ingen kommentarer endnu