Små djævle hapsere

Små djævle hapsere

Disse små læklinge er lavet af hvad-køleskabet-gemmer og en rest pizzadej fra dagen i forvejen. Og hvem kan ikke lige snuppe sådan en lille djævle til sin frokost?! Eller som predinner servering til en lækker drink?! (Sådan en kan du finde her.)

Du skal bruge:

En god pizzasovs (der er billede af vores favorit, men brug det du har)

Nogle skiver italiensk pølse

serano

frisk mozzarella i små stykker

salatblade

humus

friske små tomater

peberfrugt i små stave

rødløg i tynde ringe

6 spsk olivenolie

1 frisk chili

1 hvidløg

skovsyre

Sådan gør du:

Form små pizzabunde og fordel pizzasovs og mozzarella på dem.

Hak chili og hvidløg fint og rør det i olivenolien. Fordel på pizzaerne efter smag. Her kan vi godt lide at give den lidt gas med krydderierne, men man kan jo også udelade, hvis man ikke er til det.

Nu fordeler man forskelligt fyld. Vi lavede følgende:

1) italiensk pølse, peberfrugt og rødløg.

2) peberfrugt og løg

Kom i en forvarmet ovn på 240 grader på en pizzasten i bunden af ovnen. Stenen skal være godt varm!

Når de er gyldne og gennembag (ca 15 minutter alt efter ovn..) fordeler man det yderlige fyld.

Vi kom en spsk humus på nogle sammen med nogle små salatblade, frisk tomat og rå løgringe.

Dem uden italiensk pølse fik serano, salat og frisk tomat smidt i nakken.

Andre fik “bare” lidt skovsyre som pynt.

Brug det du har i forvejen, eller vælg bare en enkelt slags, så du ikke skal ud på storindkøb! 👍 Bon appetit!

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små djævle hapsere