Arancini med dip og små salater
Sprøde Arancini med smeltet ost i midten! Uuuuha så bliver det simpelthen ikke bedre! Du kan med fordel forvandle en rest risotto til disse vildt lækre, små appetizers eller lave en hel forret. Man kan møde arancini som både små eller store kugler eller som her på billedet, hvor vi har lavet dem ovale.
Det skal du bruge:
arancini:
En rest risotto
eller en portion risotto fra denne opskrift: Risotto opskrift
1 frisk mozzarellakugle delt i bidder af ca 1×1 cm
45 g fintrevet parmasanost
3-4 dl pankorasp
1 1/2 dl hvedemel
2 sammenpiskede æg
Salt
peber
1 liter smagsneutral olie / fritureolie
små sprøde salater til servering.
Dip med trøffel:
4 spsk græsk youghurt eller creme fraiche
2 spsk god mayo
1 spsk trøffelspread som du finder i vores webshop.
salt
Evt friskhøvlet trøffel
Dip med aioli:
Dip med sød chili:
4 spsk græsk youghurt eller cremefraice
2 spsk god Mayo
3 spsk sød chilissuce
salt
lidt limesaft.
Sådan gør du:
Rør den kolde risotto lind med revet parmesan.
Form aflange eller små kugleformede arancini
og tryk en bid frisk mozzerella ind i hver, og luk grundigt hullet, så osten bliver i midten, når du frituresteger dem.
I 3 dybe tallerkner kommer du henholdsvis mel, sammenpisket æg og pankoraps.
Tril dine aranchini i mel, æg og til sidst pankoraps.
Varm olien op til 170 grader.
Fritursteg dem gyldne og sprøde, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Dip med trøffel:
Rør trøffelspread grundigt sammen med mayonnaisen og når den er ensartet vender du græsk youghurt eller creme fraice i. Smag til med salt.
Du kan med fordel lave dippen i god tid i forvejen.
Dip med aioli:
Du finder et Aioli dip link her
Dip med sød chili:
Rør græsk youghurt/cremefraice, Mayo og sød chilisauce godt sammen. Smag til med salt og limesaft.
Servering:
Anret de rygende varme arancini på små sprøde salater og server 1 eller flere dips til.
Skal det være rigtig lækkert anbefaler vi at servere bobler til. F.eks. Crémant fra Alsace.
Rigtig god fornøjelse!
Ingen kommentarer endnu