Fastelavnsboller

Snacks til vin med aioli og italiensk Toscana dip

Reklame for vores webshop forekommer:

Weekend… Fornuftig vino i glasset… Lækre snacks på bordet…Dejligt selvskab… Kan du se det for dig? Muuuums!

Nu får du tips og opskrifter til nogle super nemme, delikate snacks, som også kan gøre det ud for et helt måltid, hvis du kombinere dem alle. De bliver serveret med smagfuld dip. Henholdsvis  aioli og italiensk Toscana, som er lavet på vores kvalitets krydderimix fra Pazil.  Alle snacks kan servers med den ene eller begge dip.

Du finder de lækre krydderimix i vores webshop lige HER!

Du vil også sagtens kunne servere dem til øl eller champagne der er lageret på egetræ, hvis du er mere til det.

Aioli dip:

2 spsk god mayonnaise

4 spsk græsk youghurt (evt creme fraiche)

1/2 spsk aioli krydderi. – du finder det Her

Sådan gør du:

Bland alle krydderier grundigt sammen og smag evt. til med mere aioli krydderi.

På billedet har vi pyntet med lidt frisk persille og et fed hvidløg.

 

Italiensk Toscana dip:

2 spsk god mayonaise

4 spsk græsk youghurt (evt creme fraiche)

1 spsk italiensk toscana krydderi – du finder det Her

1 1/2 spsk kold vand.

Sådan gør du:

Bland vand og Italiensk krydderi sammen og lad det trække et par minutter. Bland herefter de øvrige ingredienser grundigt i og smag til.

På billedet har vi pyntet med lidt frisk oregano og et nip Italiensk Toscana krydderi.

 

Ovnbagte, små jordskokker  (eller babykartofler.)

Det skal du bruge:

Ca.  300 g små jordskokker eller babykartofler

1/2 dl raps- eller olivenolie – vi har flere kvalitetsolier lige Her

salt

Sådan gør du:

Rens jordskokkerne grundigt for jord og bland dem med olien i en skal eller frysepose, så olien fordeler sig overalt på jordskokkerne.

Fordel dem på en bageplade med bagepapir på, drys med lidt salt og bag dem ved 180 grader i ca 30-35 minuttet, til de er møre, gyldne og karamelliserede. De kan serveres både lune og kolde med dip til.

 

Lynstegte kæmperejer

Det skal du bruge:

200 g kæmperejer evt frosne og optøede.

lidt god olivenolie

Citronbåde

Evt et godt brød, hvis de ikke servere dem sammen med bagte jordskokker eller ristede broccolini.

Sådan gør du:

Varm en pande op med olien, og rist rejerne ganske kort ved høj temperatur. Ca 2 min på hver side. Dryp med lidt citronsaft og server citronskiver og dip til.

 

Ristede broccolini

Det skal du bruge:

Ca 200 g broccolini

1 spsk smør

lidt salt

lidt citronsaft

Sådan gør du:

Varm smørret op på en pande og rist dine broccolini lynhurtigt ca 2-3 minutter. De skal ikke blive brune, og de skal forsat hav et godt bid, når de er færdige. Dryp med citronsaft og drys med lidt salt.

 

Kartoffelsnacks:

I en hurtig vending er det helt fint at benytte sig af de færdigprodukter man kan få af kartoffelvarianter: kartoffelbåde, rösti, kartoffelskiver eller som på billedet; Tapas kartofler fra Flensted. (Vi får ikke noget for at anbefale dem. Vi synes bare de er gode 😉

Bag dem i ovnen efter anvisning og server med dip.

Tips:

Det er også rigtig lækkert at servere grøntsagsstave til de 2 dip og selvfølgelig går de også helt fantastisk til salte chips.

Servering: 

Anret i små skåle/fade så hver person tager lidt af det man ønsker over på egen tallerken. BYD rigeligt med vin til! ;-))

Rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller