Pimientos de Padrón (Stegte snackpebre)

Hapser med figner, valnødder og ost

Uuuhhhhh en af favoritterne på top 10! Den minder mig om gode tider i Provence, hyggelige predinnerdrinks til nytår og ja bare alle stjernestunderne.

Jeg synes ofte de figner vi har købt i supermarkederne, har været rentudsagt RØVKEDELIGE! Uden smag og farve! MEN så prøvede vi at købe nogle online, og de er FU L D S T Æ N D I G

F A N T A S T I S K E ❤

Søde, smagsfulde og helt rød-lilla indeni. Lige som når man har smagt dem sydpå. Mums! Ja jeg købte 2 kg.. 🙄 Sig det ikke til nogen!  Og de var hver og en HELT perfekte!

Reklame for vores webshop forekommer i det følgende.

Det skal du bruge: 

Et godt surdejsbrød

1/2 figen pr Skive brød

mascarpone

Lidt gedeost (eller brie)

Rosmarinsirup – som du kan finde i vores webshop Her   Eller evt. akaciehonning

lidt valnødder

flagesalt

pebermix

evt lidt skovsyre til pynt

Sådan gør du:

Rist brødet kort i ovnen.

Skær det hvide omkring gedeosten af og Rør lige dele mascarpone og gedeost godt sammen. 

Smør osten på brødet og krydder med pebermix. Top med kvarte figner samt valnødder, og kom rosmarin sirup over i tynde striber, Drys med flagesalt og pynt evt med skovsyre.

Server gerne til et køligt glas rosé, hvidvin eller egetræslageret champagne!

Voilá! 😋😋😋

Tip: kan serveres både til en predinnerdrink, som en del af et tapasmåltid, som forret, dessert eller frokost! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pimientos de Padrón (Stegte snackpebre)