Tomat tricket

Pimientos de Padrón (Stegte snackpebre)

Reklame for vores shop forekommer.

Måske kender du padron pebre fra rejser i Spanien eller tapasbordet.
Den lille, grønne peber/chilifrugt er lækkert tilbehør, når du grillet eller steger denne i god olivenolie, og drysser med flagesalt.

Vi har også en favorit hapser, som vi gerne nyder til et godt glad vin inden middagen.

Det skal du bruge til 4 personer:

4 skiver godt brød (på billedet er det surdejsbaguette som du finder opskrift på HER.)

En god, cremet brie

8 padron peber  (også kaldet snack peber i dk)

flagesalt

pebermix

lidt rosmarinsirup (Du finder den i vores shop)

lidt saltede mandler

Sådan gør du: 

padon peber

Skyl dem og vend dem i god olivenolie (hvis de skal grilles) eller kom god olie på en pande.

Grill eller steg dine padron peber ved medium varme, til de bliver bløde. Vend dem ofte. De må gerne tage farve men ikke blive sorte.

Drys dem med flagesalt.

Anret: 

Kom skiver af blød brie på dit brød, drys med pebermix og top med lune padron peber og lidt rosmarinsirup i tynde striber henover.

Server gerne til et køligt glas rosé, egetræslageret champagne eller hvidvin.

Tip: Du kan både servere dem til frokost, som en del af en tapasanretning og som hapser til predinnerdrink.
Du finder nogle fantastiske økologiske salte mandler i vores webshop:www.vinoweekends.dk

Bon appetit! 😎

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomat tricket