Flæskestegssandwich
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål er en af livretterne i vores familie, og dagen efter står den så på flæskestegssandwich! Dejligt og nemt og med vores helt særlige tip til fyld, får du måske Danmarks bedste flæskestegsburger! 😁😁
Hvis du som mange andre, også mangler ideer til julefrokosten, hvor der er børn med, så er de her virkelig et hit! Du kan evt lave dem som små sliders. 😋 Og ellers er der ofte mange voksne, der synes en flæskestegsburger er RIGTIG go’ dagen EFTER en julefrokost! 🙈
Det skal du bruge til 4 personer:
4 skiver kold flæskesteg med svær
4 sandwich- eller burgerboller
mayo
2-3 drueagurker i skiver
4 dl hjemmelavet rødkål (opskriften finder du HER)
2 dl fintsnittet friskt rødt spidskål eller det øverste, af et rødkål, hvor bladet er finest.
evt salt og peber
Sådan gør du:
Skær sværet fra stegen og varm sværet ved 220 grader til de er sprøde.
Bland rødkål og frisk, fintsnittet spidskål/rødkål godt sammen. Smag evt til med salt og peber. På den måde tryller du ekstra sprødhed og friskhed ind i din flæskestegssandwich, samtidig med der er masser af Krydret “mormorsmag” fra den hjemmelavede rødkål.
Flæk dine sandwichbrød/burgerboller og rist dem i ovnen ved 200 grader til de er lune og får let chrisp overflade på skærefladen.
Anret:
Smør dit brød med Mayo og kom flæskestegsskive(r) på.
Top med rødkålssalat, drueagurker i skiver og sprøde svær inden “hatten” bliver lagt på. Voilá!
Tip: Drengene i vores familie elsker, hvis der også er flæskestegssauce tilbage, som de kan varme og hælde over deres flæskestegssanwich!
Gris på gaflen og Velbekomme! 🐽😁😁
Ingen kommentarer endnu