Banandrømme med saltkaramel

Philly Cheese Steak Sandwich


Philly Cheese Steak Sandwich‼ Fuldstændig vidunderlig, mumsi måltid. Og vi har lykkedes med også at lave en vegetarisk version, som er blevet et hit i familien. Let og lækkert!

Der forekommer reklame for vores webshop i opskriften.

Det skal du bruge til 4 stk:

2 steaks, gerne krydret med onkels steak peber, stegt rosa, hvilet og skåret ud i strimler

3 rødløg i tynde skiver

2 røde peberfrugter

1/2 frisk mozzerella kugle

100 g revet cheddar

blandet salat (gerne den fra “skyllet og klar” posen.)

mayo (her er den hjemmelavet, men en købt er 👍)

1 avokado i skiver til vegetaren

salt

sukker

Onkels steak peber

lidt smagsneutral olie

4 gode burgerboller. F.eks. brioche eller surdejsboller.                                                               (På billedet er det hjemmebagte surdejs-burgerboller fra Catrine Brandt’s opskrift)

Sådan gør du:

Halvér dine peberfrugter og tag kernerne ud. Grill dem med skindsiden op, til de er brun-sorte. Køl af og træk skindet af. Skær peberfrugterne i strimler.

Sortér løgene på panden ved medium varme i olien, til de er bløde. De må ikke tage så meget farve. Kom peberfrugterne i og smag til med salt, sukker og peber.

Pluk den friske mozzerella ned i løg- og peberblandingen sammen med cheddar’en, og rør rundt til det er smeltet og massen er godt klistret! 😉

Halver fine burgerboller og rist dem i ovnen. Det giver et dejligt bid til sandwichen. 👍

Server:

Smør Mayo på bollerne og top med salat, steaksstrimler/eller avokado til vegetaren og den famøse løg-oste-peberfrugtblanding.

Her er et billede af vegetarmodellen.

Velbekomme! 😋😋😋

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banandrømme med saltkaramel