Philly Cheese Steak Sandwich
Philly Cheese Steak Sandwich‼ Fuldstændig vidunderlig, mumsi måltid. Og vi har lykkedes med også at lave en vegetarisk version, som er blevet et hit i familien. Let og lækkert!
Der forekommer reklame for vores webshop i opskriften.
Det skal du bruge til 4 stk:
2 steaks, gerne krydret med onkels steak peber, stegt rosa, hvilet og skåret ud i strimler
3 rødløg i tynde skiver
2 røde peberfrugter
1/2 frisk mozzerella kugle
100 g revet cheddar
blandet salat (gerne den fra “skyllet og klar” posen.)
mayo (her er den hjemmelavet, men en købt er 👍)
1 avokado i skiver til vegetaren
salt
sukker
Onkels steak peber
lidt smagsneutral olie
4 gode burgerboller. F.eks. brioche eller surdejsboller. (På billedet er det hjemmebagte surdejs-burgerboller fra Catrine Brandt’s opskrift)
Sådan gør du:
Halvér dine peberfrugter og tag kernerne ud. Grill dem med skindsiden op, til de er brun-sorte. Køl af og træk skindet af. Skær peberfrugterne i strimler.
Sortér løgene på panden ved medium varme i olien, til de er bløde. De må ikke tage så meget farve. Kom peberfrugterne i og smag til med salt, sukker og peber.
Pluk den friske mozzerella ned i løg- og peberblandingen sammen med cheddar’en, og rør rundt til det er smeltet og massen er godt klistret! 😉
Halver fine burgerboller og rist dem i ovnen. Det giver et dejligt bid til sandwichen. 👍
Server:
Smør Mayo på bollerne og top med salat, steaksstrimler/eller avokado til vegetaren og den famøse løg-oste-peberfrugtblanding.
Her er et billede af vegetarmodellen.
Velbekomme! 😋😋😋
Ingen kommentarer endnu