Smørrebrød med kartoffel og wasabicreme

Hjemmelavet rødkål


Hvis man først har prøvet hvor nemt og vanvittigt smagsfuldt hjemmelavet rødkål er, går man aldrig tilbage til den i glasset og spanden! I promise!! Det løfter enhver flæskesteg, juleand og onsdagsfrikadelle til helt nye højder!

//Reklame for vores familie webshop forekommer//

Det skal du bruge: 

1 frisk rødkål

1 rødt æble

1 rødløg

1 flaske ribssaft

3 dl Brombæreddike  – du finder den i vores webshop (eller lagereddike)

2 spsk onkels steak peber (eller anden pebermix) – du finder flere smagfulde varianter i vores webshop.

2 tsk salt

Sådan gør du: 

Del dit rødkål i kvarte og skær stokke fra. Snit rødkålen i fine tynde strimler. (Lad være med at hakke det  sønderogsammen, som dem man køber! ☝😊)

Finhak rødløg og æble og kom alle ingredienser i en gryde. Kog din rødkål ved svag varme i 1/2 time og lad den herefter køle helt ned.

Så kommer det vigtige: 😁 Lad din rødkål trække køligt til næste dag!! SÅ bliver den fuuuuldstændig vanvittig lækker og smagsfuld!

Servering: 

Varm din rødkål op kort ved medium varme (bare 2 minutter) og smag til med salt, sukker og peber.
Voilá så har du hjemmelavet rødkål at imponere med!

Tip: Din rødkål kan sagtens holde sig flere dage på køl, og den bliver kun bedre af at trække 2 dage!
Du finder den lækre Brombæreddike og onkels steak peber på vores webshop www.vinoweekends.dk

 

 

Ingen kommentarer endnu

Hvis du kan lide, hvad du ser, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Her er du velkommen til at skrive til os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smørrebrød med kartoffel og wasabicreme