Smørrebrød med kartoffel og wasabicreme

Hjemmelavet rødkål

Hvis man først har prøvet hvor nemt og vanvittigt smagsfuldt hjemmelavet rødkål er, går man aldrig tilbage til den i glasset og spanden! I promise!! Det løfter enhver flæskesteg, juleand og onsdagsfrikadelle til helt nye højder!

Det skal du bruge: 

1 frisk rødkål

1 rødt æble

1 rødløg

1/2 flaske  ribssaft

3 dl Eddike

2 dl. Brombærsalatsirup

2 spsk penermix

2 tsk salt

Sådan gør du: 

Del dit rødkål i kvarte og skær stokke fra. Snit rødkålen i fine tynde strimler. (Lad være med at hakke det  sønderogsammen, som dem man køber! ☝😊)

Finhak rødløg og æble og kom alle ingredienser i en gryde. Kog din rødkål ved svag varme i 1/2 time og lad den herefter køle helt ned.

Så kommer det vigtige: 😁 Lad din rødkål trække køligt til næste dag!! SÅ bliver den fuuuuldstændig vanvittig lækker og smagsfuld!

Servering: 

Varm din rødkål op kort ved medium varme (bare 2 minutter) og smag til med salt, sukker og peber.
Voilá så har du hjemmelavet rødkål at imponere med!

Tip: Din rødkål kan sagtens holde sig flere dage på køl, og den bliver kun bedre af at trække 2 dage!

Du finder bl.a. brombærsalatsirup og pebermix i vores webshop Her

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smørrebrød med kartoffel og wasabicreme