Hjemmelavet rødkål

Flæskestegssandwich

 

Flæskesteg med hjemmelavet rødkål er en af livretterne i vores familie, og dagen efter står den så på flæskestegssandwich! Dejligt og nemt og med vores helt særlige tip til fyld, får du måske Danmarks bedste flæskestegsburger! 😁😁

Hvis du som mange andre, også mangler ideer til julefrokosten, hvor der er børn med, så er de her virkelig et hit! Du kan evt lave dem som små sliders. 😋 Og ellers er der ofte mange voksne, der synes en flæskestegsburger er RIGTIG go’ dagen EFTER en julefrokost! 🙈

Det skal du bruge til 4 personer: 

4 skiver kold flæskesteg med svær

4 sandwich- eller burgerboller

mayo

2-3 drueagurker i skiver

4 dl hjemmelavet rødkål (opskriften finder du HER)

2 dl fintsnittet friskt rødt spidskål eller det øverste, af et rødkål, hvor bladet er finest.

evt salt og peber

Sådan gør du: 

Skær sværet fra stegen og varm sværet ved 220 grader til de er sprøde.

Bland rødkål og frisk, fintsnittet spidskål/rødkål godt sammen. Smag evt til med salt og peber. På den måde tryller du ekstra sprødhed og friskhed ind i din flæskestegssandwich, samtidig med der er masser af Krydret “mormorsmag” fra den hjemmelavede rødkål.

Flæk dine sandwichbrød/burgerboller og rist dem i ovnen ved 200 grader til de er lune og får let chrisp overflade på skærefladen.

Anret: 

Smør dit brød med Mayo og kom flæskestegsskive(r) på.

Top med rødkålssalat, drueagurker i skiver og sprøde svær inden “hatten” bliver lagt på. Voilá!

Tip: Drengene i vores familie elsker, hvis der også er flæskestegssauce tilbage, som de kan varme og hælde over deres flæskestegssanwich! 

Gris på gaflen og Velbekomme! 🐽😁😁

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet rødkål