Nøddeknas
Hvis man har lidt nøddeknas i en tætsluttende kagedåse, så kan man pimpe en købeis eller i øvrigt en hvilken som helst dessert/kage til et højere niveau så let som ingenting. Det er vildt nemt at lave og smager vidunderligt!
Det skal du bruge:
20 g mandler
20 g valnødder
20 g cashewnødder
3 spsk glukosesirup
75 g rørsukker
30 g blødt smør
Sådan gør du:
Hak nødderne fint og rør dem sammen med glukosesirup, sukker og smør.
Fordel massen i små tætliggende klatter på en bageplade beklædt med bagepapir (det vil flyde meget ud under bagningen så hold lidt afstand fra kanterne).
Bag ved 175 grader i ovnen i ca 10 minutter – til det begynder at brænke let i kanten.
Afkøl og opbevar i tætsluttende beholder.
Servér brækket i mindre stykker til is, frisk frugt med creme eller flødeskum, kager osv.
Velbekomme! 😄
Ingen kommentarer endnu