Flamberede figner

Nøddeknas

Hvis man har lidt nøddeknas i en tætsluttende kagedåse, så kan man pimpe en købeis eller i øvrigt en hvilken som helst dessert/kage til et højere niveau så let som ingenting. Det er vildt nemt at lave og smager vidunderligt!

Det skal du bruge:

20 g mandler

20 g valnødder

20 g cashewnødder

3 spsk glukosesirup

75 g rørsukker

30 g blødt smør

Sådan gør du:

Hak nødderne fint og rør dem sammen med glukosesirup, sukker og smør.

Fordel massen i små tætliggende klatter på en bageplade beklædt med bagepapir (det vil flyde meget ud under bagningen så hold lidt afstand fra kanterne).

Bag ved 175 grader i ovnen i ca 10 minutter – til det begynder at brænke let i kanten.
Afkøl og opbevar i tætsluttende beholder.

Servér brækket i mindre stykker til is, frisk frugt med creme eller flødeskum, kager osv.

Velbekomme! 😄

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flamberede figner