Pimp din salat. (Græsk salat i halve peberfrugter)

Gourmet hotdog

Reklame for vortes webshop forekommer.

 

Gourmet hotdog! Uha sådan en lækker hotdog-fidus går man simpelthen aldrig galt i byen med. Og vil du kræse lidt ekstra om dig selv og pøllen,  (ok det lød ligesom lidt forkert…)

– så giver vi dig her et bud på, hvordan du griber det an.

Forestil dig du skal have gæster til aftensmad eller frokost, og det simpelthen godt lige må være super nemt og super lækkert!

Du har forberedt hjemmesyltede agurker og rødløg dagen i forvejen – det tog kun 10-15 minutter. Du har med et svuptag lavet hjemmelavede stegte løg, og anrettet dejlige frisk urter på et fad,  og nu fisker du delikate gourmet ketchups og sennep ud af køleskabet.

Mens du hygger på terrassen med dine gæster og et glas predinner vino, griller du lækre pølser og vupti er I klar til at spise måske verdens bedste gourmet hotdogs!

Det er godt vejr. Ungerne er søde og leger i haven. Din udkårne er smilende og artig. Solen skinner og alt er totalt nice!!

(ps. De smager stadig viiiildt godt, selv om ungerne er kropumulige, solen glemte at skinne og din udkårne opfører sig røvirriterende!!! 🤪)

Det skal du bruge til 12 gourmet-hotdogs:

1 glas Gourmet Kætshup med karry – du finder det Her

1 glas Gourmet Kætshup med chili – du finder det Her

1 glas Peberrods sennep – du finder det Her

12 gode grill-pølser – vi har valgt de tykke, – du vælger din favorit

12 gode hotdogsbrød

Ca 4 dl Forskellige krydderurter; vi brugte persille, dild, kørvel, rødbladet syre og amarant -brug det du har og kan lide!

 

Syltede agurker i æbleeddike:

1 agurk i tynde skiver

2 dl æbleeddike – du finder det i vores webshop

60 g sukker

1 1/2 tsk salt

1 tsk peber

 

Syltede rødløg i brombæreddike:

2 rødløg i tynde skiver

2 dl brombæreddike – du finder det i vores webshop

60 g sukker

1 tsk salt

saften fra 1 lime

 

Hjemme-ristede løg:

3 store løg i tynde ringe

1 dl hvedemel

1 tsk salt

1/2 tsk peber

1/2 tsk sukker

6 dl rapsolie

Sådan gør du:

Syltede agurker og rødløg:

Dette er den supernemme og meget smagfulde råsyltede variation, hvor du rører ingredienserne til syltelagen sammen, indtil sukker og salt er helt opløst, hvorefter du tilsætter henholdsvis agurker og rødløg i hver deres lage. Dæk til med husholdningsfilm eller tætsluttende låg, og lad dem trække på køl mindst 2 timer.

 

Hjemme-ristede løg:

Bland mel og krydderier sammen i en stor skål. Vend løgringe i blandingen, så melet fordeler sig over alt på løgringene.

Varm olien op i en gryde, og steg løgringene lidt af gangen heri. ( Uden det overskydende mel!)

Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

 

Pølser og brød:

Grill pølserne til de er gennemvarme, sprøde og gyldne, og giv brødet et par minutter sammen med til sidst.

Lad hver gæst selv bygge sin egen gourmethotdog, med alle de lækre gourmet herligheder, du har anrettet flot på bordet: gourmetkætshup, peberrodssennep, æblesyltede agurker, brombærsyltede rødløg, hjemme-ristede løg og masser af velduftende urter!

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pimp din salat. (Græsk salat i halve peberfrugter)