Sprød salat med jordskokke
Denne filur smager virkelig dejligt og har meget dejligt knas, helt uden brødcroutoner eller nødder. Passer til alt hvis du spørger os. Og kan også gå som selvstændig ret, da den er dejligt mættende. Måske med lidt godt brød til.
En af vores andre fyldige salater, du måske kunne være interesseret i, finder du her
Det skal du bruge til 4 personer, hvis det er som tilbehør:
4 jordskokker
kernerne fra 1 granatæble
200 g edemamebønner med bælg fra Frost
1 spsk salt til edemamebønnerne
1/2 pose blandet salat (skyllet og spiseklar😉 hurra)
1 rødt æble i tern
1 skalotteløg- eller salatløg i tynde ringe
saften fra 1/2 citron
dressing:
2 spsk olivenolie
saften fra 1 lime
1 spsk honning
salt
peber
Sådan gør du:
Sæt edemamebønnerne drysset med salt i en forvarmet ovn ved 200 grader, til de bliver lidt tørre og for lidt farve. Det tager ca 15 minutter. Herefter tager du dem ud af skaldet, og kommer dem i salatskålen.
skræl jordskokkerne og skær dem i tynde skiver. Dryp dem med citronsaft, så de ikke bliver brune.
Rør dressingen grundig sammen og kom den i skålen med efemamebønnerne.
Skær æblet i tern og kom også dem i skålen.
Så tilsætter du salat, jordskokker, løgringe og granatæblekerner.
Vend salaten rundt og server.
Værsgo at gå til makronerne som man siger! 😉
Her serveret til hakkebøf med madagaskarssuce og focassia 😋😋
Opskriften på madagaskarssauce finder du her
Ingen kommentarer endnu