Salat med langtidsbagte cherrytomater og sorte saltbagte oliven

Hasselbagte kartofler med lækkert krydderi.

 

Reklame for www.vinoweekends.dk forekommer

Altså hasselbagte kartofler er bare altid et hit! Og disse har liiige det sidste lille fif, der gør dem helt uimodståelige. De er nemme at forberede, når bare man lige kender et lille nemt trick, og de passer sig selv helt perfekt i ovnen.

I vores shop finder du den helt særlige pomfritssalt, der gør disse hasselbagte kartofler uimodståelige. Den er drøj i brug og underholder ingen tilsætningsstoffer eller smagsforstærkere; altså får du den rene, smagsfulde vare.

Det skal du bruge til 4 personer: 

800 g skrællede kartofler

200 g smeltet smør

Pommes frites salt

Sådan gør du: 

Stik et grillspyd gennem kartoflen, 1/2 cm fra bunden. Skær tætte riller ned gennem din kartoffel – du kommer ikke til at skære igennem, fordi grillspyddet stopper din kniv lige inden 😉 Smaaart!!

Pensel kartoflerne med rigeligt smør, og drys med pommes frites salt. Vi holder meget sf krydret mad, og giver den gazzz med den der pommes frites salt! Men gør som du selv kan lide!

Bag kartoflerne ved 185 grader i ca 45 minutter (alt efter hvor store dine kartofler er!)

Efter 25 minutter, pensler du dem med det resterende smør, så krydderier og smør rigtig kommer ned mellem rillerne.

Kartoflerne er færdige, når de er sprøde på toppen og helt bløde og møre indeni. Mærk efter ved st prikke med en tandstik eller lignende.

Velbekomme. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med langtidsbagte cherrytomater og sorte saltbagte oliven