Langtidshævede boller med havergryn og hytteost

Salat med langtidsbagte cherrytomater og sorte saltbagte oliven

 


Reklame for vinoweekends.dk forekommer

Salat med langtidsbagte cherrytomater og sorte saltbagte oliven er helt vidunderlig på alle måder, da den både er nem og hurtig at lave, smager virkelig lækker og smovset, og ikke behøver dressing pga de langtidsbagte tomater. De langtidsbagte tomater er prikken over i`et der tilfører salaten en dyb lækker umamismag,

Den passer både til pastaretter, stegt kød, sandwich og burgere. Giv den et skud! Du fortryder ikke.

Du finder flere kvalitets olier og sorte saltbagte oliven i vores shop på www.vinoweekends.dk

Det skal du bruge til 4 personer:

1 pose blandet salatblade

1 salatløg

400 g blandede cherrytomater halverede

150 g saltbagte sorte oliven

1 pose mini mozzerellakugler

1/2 dl god olivenolie

1 tsk. salt

1 tsk. peber

1 tsk. sukker

Sådan gør du:

Halver 250 g cherrytomater og kom dem i en skål med olie, salt, peber og sukker. Vend det grundigt rundt og kom dem på en bagepladerne bagepapir. Bag dem i 1 time ved 110 grader, glad dem køle helt af.

Lige inden servering vender du friske tomater, langtidsbagte tomater, salatblade, mini mozzerellakugler og saltbagte oliven sammen og anretter det smukt på et fad. Hvis du skal bruge salen i en burger eller sandwich, skal du udstene dine oliven. Ellers bliver det liiiige vanskeligt nok at komme igennem ;-))

Tip: Hvis du gerne vil have din salat mere spicy, så skift olien ud med vores chiliolie, som du også finder i shoppen.

Rigtig god fornøjelse.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langtidshævede boller med havergryn og hytteost