amazing bruschettas

Superfantasta Pasta

Verdens bedste, billigste og mest fantastiske pastasauce kommer lige her:

Til 4 personer skal du bruge:

1/2 squash

1 rødløg

2 fed hvidløg

2 gulerødder

pebermix

salt

1/2 dl balsamico

lidt parmesan

en håndfuld friske tomater

frisk basilikum til pynt

1/2 dl olivenolie

1 dåse mutti pizzasauce.

En portion kogt pasta, (ca 500 g)

og det vand pastaen har kogt i. 👆vigtigt❗

HVIS man ikke kan undvære kød, så en pakke parmaskinke.

Sådan gør du:

kog pasta efter anvisning på pakken. Her har vi brugt frisk båndpasta med spinat, fordi det er vores bagesmølfs yndlings. En hvilken som helst spaghetti, eller form for pasta kan bruges!

Når pastaen er kogt færdig, så lad det blive i vandet, det har kogt i, til du skal bruge det.

Hak hvidløg fint, og skær gulerødder, løg og squash ud i små tern.

Svits grøntsagerne i olivenolien et par minutter. De skal ikke tage farve.

Tilsæt pebermix (den hvor peberkornene er i forskellige farver 😉) og lad det svitse med et øjeblik.

Tilsæt balsamico, og lad det koge ind.

Tilsæt mutti pizzasauce. (En anden slags kan helt sikkert også bruges, vi synes bare den her er så lækzi. Og det endda uden at blive betalt for at mene det 😜)

Tilsæt salt og lad det simre ved svag varme, til gulerødderne er næsten møre.

Smag til med salt og peber.

Tag pastaen direkte op fra kogevandet og kom i pastasaucen. Og vend det forsigtigt rundt.

Tricket er, at det vand der følger med over i saucen, fra pastaen,  gør pastaretten vidunderlig cremet, pga. stivelsen fra pastaen.  Aha!! Derfor kan du også med fordel tilsætte et par ekstra skefulde af kogevandet. 👍

Anret i dybe tallerkner og pynt med halve, små tomater, masser af revet parmesan og lidt basilikum blade.

Et lille tomattrick er, at drysse de halverede tomater med salt, peber og en anelse sukker, og så lade dem trække 1/2 time men gerne længere. Det kan gøre selv en rigtig bleg, smagsløs og vinterkedlig tomatfætter delicious. 🍅

Og så til det med kødet: man kan riste lidt parmaskinke i ovnen på 175 grader, til det er sprødt, og drysse det over retten til sidst, hvis man er mest komfortabel med en kødret. 🤗

Velbekomme! 😎

Tip: smager også dejligt kold, og kan derfor også bruges til frokost/madpakke dagen efter! 👍

Også god som tilbehør til f.eks. En kotelet eller et stykke stegt kylling. 😋

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

amazing bruschettas