Omelet med sprøde grøntsager og krydderi
Der forekommer reklame for produkter fra vores shop www.vinoweekends.dk
Omelet med sprøde grøntsager og en af vores smagsfulde krydderimix, er en virkelig skøn, sund og mættende ret til både frokost og aftensmad.
Lynhurtig at lave på travle dage, hvor man gerne vil have madlavningen overstået uden at gå på kompromis med madoplevelsen.
Det skal du bruge til 3-4 personer:
6 æg
1/2 dl mælk
1 gulerod i små tern
2 håndfulde fintsnittet rødkål
1 salatløg i små tern
12-14 cherrytomater i tern
2 håndfulde meget tyndt skåret broccoli.
1,5 spsk aioli, mors drøm eller italiensk Toscana krydderimix – du finder det i vores shop
salt
peber
2 spsk. rapsolie – du finder den i vores shop
friske ærteskud
evt:
broccolispirer og skovsyre til pynt
sur-sødsauce – du finder det i vores shop
2 skiver sprødstegt bacon pr. person
ristet rugbrød
Se video her
Sådan gør du:
Pisk æg, mælk og krydderimix grundigt sammen.
Sortér i rapsolien, (ved medium varme,) gulerodstern, spidskål og salatløg til de er næsten møre, men ikke tager farve.
Tilsæt broccoli et minut og til sidst tomaterne. Gem evt lidt tomater til pynt.
Når tomaterne er kommet på panden hælder du med det samme æggemassen over. Lad den stå og blive gennemvarm og stivne. Du kan evt, prikke lidt ned i den med en paletkniv, for at få noget af det flydende æggemassen ned på pandens bund.
Når æggemassen har sat sig, smager du til med salt og peber, og lige inden servering pynter du med friske ærteskud og resten af tomaterne.
Spis den som den er, eller server sur-sødsauce, ristet rugbrød og sprødstegt bacon til.
Velbekomme!
Tip: En rest er virkelig lækker på madpakken næste dag, og den smager også helt fortræffelig kold.
Ingen kommentarer endnu