Cremet pasta penne med hvid trøffel olie.
Cremet Pasta Penne er en klar familie favorit. Den er super enkel at lave. Der er få ingredienser i. Og alligevel er den fuld af smag, silkeblød og bare heeeelt vild lækker! Det er comfort food når det er bedst. Ved at man skruer op for kvaliteten på pastaen, får man et afsindigt skønt måltid.
Det skal du bruge til 4 personer:
500 g italienske pasta penne. – vi har dem i shoppen.
200 g brune champignon
2 salatløg
2 fed hvidløg
1 dl god olivenolie – vi har det i shoppen
1/4 piskefløde
2 past. Æggeblommer
Ca. 150 g friskrevet parmesan
Lidt hvid trøffelolie – vi har det i shoppen
200 g cherrytomater i halve
salt
pebermix – f.eks. Onkels steak peber fra shoppen
Evt. Brocolispirer til pynt
Sådan gør du:
Sæt en stor grydefuld letsaltet vand over at koge. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Hak løg, hvidløg og brune champignons meget fint.
Svits løg og champignon i olivenolie, til væsken fra champignons trækkes ud og løgene bliver klare. De må ikke tage farve. Tilsæt hvidløg det sidste minut.
Hæld fløde over løgblandingen og lad den småsimre til den bliver cremet under omrøring.
Skrug ned for varmen og til sæt lidt af gangen de 2 æggeblommer mens du rører kraftigt.
Smag til med salt og peber.
Vend pastaen i saucen og tilsæt evt lidt pastavand, for at gøre retten mere cremet.
Vend forsigtigt tomaterne i, og server med masser af parmesan på toppen og pynt evt med broccolispirer. Dryp med hvid træffelolie og du er klar til at gå ombord i den skønneste Pasta Penne!
Velbekomme.
Ingen kommentarer endnu