Frisk pasta med cremet porresauce, fisk og spidskålssalat sommerstyle

Marineret rød spidskålssalat med sommergrønt


Her er en sanselig, mættende og sund salat. Kræs for både øjet og ganen og dejlig frisk!

Det skal du bruge til 4 personer: 

1 lille rødt Spidskål

1 skalotteløg

saften fra 1 appelsin

1 appelsin i filetter

100 g friske ærter

4 padron peberfrugter (kan du som regel få HER ellers snup 1 grøn peberfrugt)

1 grønt æble i tern.

1 tsk salt

1 tsk peber

Evt 1 lime i både

Sådan gør du: 

Snit spidskålen i tynde strimler. Kom appelsinsaften i en frysepose sammen med salt, peber og spidskål. Ryst posen grundigt, så marinaden fordeler sig rundt overalt på kålen. Luk posen og stil den køligt mindst en time men rigtig gerne natten over.

Skær appelsinfiletterne i tern og hak skalotteløget fint. Padron pebrene skæres i tynde skiver, og ærterne bælges.

Vend spidskål, appelsintern, skalotteløg og peberfrugtern sammen.

Skær det grønne æble i tern og vend også det i salaten, som anrettes på et fad.

Pynt med evt med limebåde.

Velbekomme! 🙌

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frisk pasta med cremet porresauce, fisk og spidskålssalat sommerstyle