Marineret rød spidskålssalat med sommergrønt
Her er en sanselig, mættende og sund salat. Kræs for både øjet og ganen og dejlig frisk!
Det skal du bruge til 4 personer:
1 lille rødt Spidskål
1 skalotteløg
saften fra 1 appelsin
1 appelsin i filetter
100 g friske ærter
4 padron peberfrugter (kan du som regel få HER ellers snup 1 grøn peberfrugt)
1 grønt æble i tern.
1 tsk salt
1 tsk peber
Evt 1 lime i både
Sådan gør du:
Snit spidskålen i tynde strimler. Kom appelsinsaften i en frysepose sammen med salt, peber og spidskål. Ryst posen grundigt, så marinaden fordeler sig rundt overalt på kålen. Luk posen og stil den køligt mindst en time men rigtig gerne natten over.
Skær appelsinfiletterne i tern og hak skalotteløget fint. Padron pebrene skæres i tynde skiver, og ærterne bælges.
Vend spidskål, appelsintern, skalotteløg og peberfrugtern sammen.
Skær det grønne æble i tern og vend også det i salaten, som anrettes på et fad.
Pynt med evt med limebåde.
Velbekomme! 🙌
Ingen kommentarer endnu