Flæskestegssandwich

Rød grønkålssalat med edemamme og citronmarinade

//Reklame forekommer//

Sunde, mættende og smagsfulde salater er på favoritliste, når man godt kan lide Vino..
(læs: vin = Mange Kalorier!)

Derfor er det bare med at få smækket det på madplanen!

Man kan lave tonsvis af forskellige lækre salater med grøntkål, og denne er både flot at se på, pivsund, 😇 smagsfuld og dejligt mættende.

Du kan lave dobbelt portion, og så er der også til madpakken. Denne bliver nemlig ikke kedelig af en nat i køleskabet.  Hurraaaa! 👍👍

Grønkål er spækket med Antioxidanterne og vitaminerne, og indeholder flere sunde stoffer end de fleste andre grøntsager.

Det kan du læse meget mere om i denne artikel fra I Form, som du finder HER.

Hvis du undre dig over de MEGA RØDE æbler i salaten, så er det faktisk lige præcis sådan de ser ud! 😱 Aldrig i mit liv har jeg set så røde æbler før, som disse Red Moon. De er biodynamiske og fra Italien.

Man må sige, de virkelig kan peppe en sund salat op, så der også bliver noget godt til øjet!
De smager friskt og let syrligt, æblebåde bliver ikke brune i madpakken og – nå ja –  vi er fuuuuldstændigt pjattede med dem!

Til salaten skal du bruge: 

1 skalotteløg

100 g frosne edemamebønner

1 Red Moon æble i tern (eller et andet æble)

1 håndfuld græskarkerner (eller evt hakkede mandler)

200-250 g Rødt grønkål og kan du ikke få det, så er den alm. grønne jo også fantastisk!)

Marinade: 

saften fra 1 moden citron

1 spsk god olivenolie – du finder flere skønne øko jomfruolivenolier i vores webshop

1 tsk salt

1 tsk peber

1 tsk sukrin sirup eller akaciehonning

Sådan gør du:

Skyld, dup tør og snit din røde grønkål fint. Bland ingredienserne til marinaden grundigt, og kom den og grønkålen i en frysepose og ryst det godt sammen. Herefter masserer du din grønkål, så den bliver blød og lækker, og til sidst lsd’er du den trække i marinaden, til du skal vende salaten sammen. Det kan sagtens være natten over!

Kom  edemamebønner i en sigte og overhæld dem kort med kogende vand, så de tør op.

Skær skalotteløget i tynde, fine ringe, og Red Moon æblet i tern.

Anret: 

Vend grønkålen sammen med de øvrige ingredienser, og drys en håndfuld græskarkerner over.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Hvis du kan lide, hvad du ser, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Her er du velkommen til at skrive til os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flæskestegssandwich