Rød grønkålssalat med edemamme og citronmarinade

Grønkåls pizza med feta og figen


Nogle gange skal det f….. bare gå hurtigt!! Du kan lave den her pizza på 5 minutter + 10-15 minutter i ovnen.

Den har et lækkert rustikt bid og udtryk.
Vi synes den er så smuk, vi nemt kunne finde på at servere den som hapser til en preedinner drink for gæster. Men den passer også til en hurtig middag eller frokost. Og så smager den AMAZING! 😜

Det skal du bruge til 4 personer:

4 færdige pizzabunde (vi har brugt “princip” købt i føtex)

4 friske figner

150 g gedeost feta (eller alm. feta)

4 friske mozzerellakugler

4 håndfulde finthakket frisk grønkål

salt

peber

Sådan gør du: 

Riv mozzarellaen i små bidder udover hele pizzabunden, og drys små stykker feta ovenpå.

Fordel en håndfuld grøntkål på hver pizza og slut af med figenskiver.

Drys med salt og peber.

Bag i en forvarmet ovn ved 220 grader – gerne på en pizzasten.

Når pizzaen er gylden og færdig, tager du den ud og drypper med lidt god olivenolie og evt et par dryp flydende honning.

Tip: Du finder mange flere opskrifter med friske figner unde kategorien “figen” under opskrifter. 

Velbekomme! 💃🏼🕺🏿

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rød grønkålssalat med edemamme og citronmarinade