Græsk youghurt med bær og knas
Græsk youghurt med friske bær, rabarbersirup og knas er så lækkert til brunch, som
dessert eller virkelig lækker morgenmad!
Græsk youghurt med bær og knas er bare noget af det bedste, jeg kan få, og som jeg altid har med, når der laves brunch. Sammen med lidt rabarbersirup bliver den simpelthen uimodståelig!
Det skal du bruge til 4 personer:
8 dl græsk youghurt
Ca 4 håndfulde friske bær – brug hvad du har!
4 dl god musli eller den hjemmelavede der kommer herunder
1 flaske rabarbersirup – se link nederste på siden.
knas:
1, 5 dl havergryn
1,5 dl hakkede, blandede nødder
2 dl honning
1 spsk. smør
Sådan gør du:
Knas:
Rist nødder og havergryn let på en tør pande. Tilsæt herefter smør og honning og vend det hele grundigt sammen.
Læg det færdige musli på et stykke bagepapir til afkøling.
Servering.
Anret græsk youghurt i lag i et flot glas.
Først lidt rabarbersirup, så græsk youghurt, lidt rabarbersirup, friske bær, lidt musli, osv
Spis straks.
Velbekomme!
Håndlavet rabarbersirup fra Samsø
Ingen kommentarer endnu