Varmtrøget laks, små salater og solbærvinaigrette

Græsk youghurt med bær og knas

Græsk youghurt med friske bær, rabarbersirup og knas er så lækkert til brunch, som
dessert eller virkelig lækker morgenmad!

Græsk youghurt med bær og knas er bare noget af det bedste, jeg kan få, og som jeg altid har med, når der laves brunch. Sammen med lidt rabarbersirup bliver den simpelthen uimodståelig!

Det skal du bruge til 4 personer:

8 dl græsk youghurt

Ca 4 håndfulde friske bær – brug hvad du har!

4 dl god musli eller den hjemmelavede der kommer herunder

1 flaske rabarbersirup – se link nederste på siden.

knas: 

1, 5 dl havergryn

1,5 dl hakkede, blandede nødder

2 dl honning

1 spsk. smør

 

Sådan gør du: 

Knas: 

Rist nødder og havergryn let på en tør pande. Tilsæt herefter smør og honning og vend det hele grundigt sammen.

Læg det færdige musli på et stykke bagepapir til afkøling.

Servering. 

Anret græsk youghurt i lag i et flot glas.
Først lidt rabarbersirup, så græsk youghurt, lidt rabarbersirup, friske bær, lidt musli, osv

Spis straks.

Velbekomme!

Håndlavet rabarbersirup fra Samsø

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varmtrøget laks, små salater og solbærvinaigrette