Jomfruhummersuppe fra Ærøhus
Jomfruhummersuppen der går lige i hjertet!! Med ganske få ingredienser bliver du her klar til at servere jomfruhummersuppe til forret til 4 personer.
Her på billeder er der brugt jomfruhummerhaler. Men du kan også sagtens servere suppen med rejer, kammuslinger eller et stykke letbagt torsk.
Det skal du bruge til 4 personer:
1 flaske jomfruhummersuppe (se link i bunden)
1/4 fløde
1 fennikel i tynde strimler
2 gulerødder i strimler
1/2 porre i tynde ringe
1 pose frosne jomfruhummerhaler
1 håndfuld kørvel til pynt
Sådan gør du:
Gør alle grøntsager klar i forvejen, og opbevar dem evt. i tætsluttende beholder på køl, indtil du skal bruge dem.
Du får nemmest smukke gulerodstrimler med en kartoffelskræller.
Varm suppen op til kogepunktet og tilsæt fløden. Når suppen småbobler igen, tilsætter du jomfruhummerhalerne, og giver dem 5 minutter i suppen.
Tag jomfruhummerhalerne op, og køl en anelse af, inden du piller skallen af dem.
Anret de friske grøntsager i 4 dybe tallerkner. Læg jomfruhummerhalerne på, og sæt på bordet.
Kom den varme suppe på tallerknerne til grøntsager og jomfruhummerhaler.
Pynt med kørvel.
Spis et godt brød til og
Velbekomme! 😊
Jomfruhummersuppe finder du her.
Den perfekte hvidvin at servere til, finder du lige her: Le Verger fra vinoweekends.dk
Ingen kommentarer endnu