Italienske kødboller

Jomfruhummersuppe fra Ærøhus

Jomfruhummersuppen der går lige i hjertet!! Med ganske få ingredienser bliver du her klar til at servere jomfruhummersuppe til forret til 4 personer.
Her på billeder er der brugt jomfruhummerhaler. Men du kan også sagtens servere suppen med rejer, kammuslinger eller et stykke letbagt torsk.

Det skal du bruge til 4 personer:

1 flaske jomfruhummersuppe (se link i bunden)

1/4 fløde

1 fennikel i tynde strimler

2 gulerødder i strimler

1/2 porre i tynde ringe

1 pose frosne jomfruhummerhaler

1 håndfuld kørvel til pynt

 

Sådan gør du:

Gør alle grøntsager klar i forvejen, og opbevar dem evt. i tætsluttende beholder på køl, indtil du skal bruge dem.

Du får nemmest smukke gulerodstrimler med en kartoffelskræller.

Varm suppen op til kogepunktet og tilsæt fløden. Når suppen småbobler igen, tilsætter du  jomfruhummerhalerne, og giver dem 5 minutter i suppen.

Tag jomfruhummerhalerne op, og køl en anelse af, inden du piller skallen af dem.

Anret de friske grøntsager i 4 dybe tallerkner. Læg jomfruhummerhalerne på, og sæt på bordet.

Kom den varme suppe på tallerknerne til grøntsager og jomfruhummerhaler.

Pynt med kørvel.

Spis et godt brød til og

Velbekomme! 😊

Jomfruhummersuppe finder du her.

Den perfekte hvidvin  at servere til, finder du lige her: Le Verger fra vinoweekends.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italienske kødboller