Spaghetti Carbonara a la Vin O Weekends
Spaghetti Carbonara ❤ En klassiker som både børn og voksne elsker! Nem, billig og delikat. Her er vores version UDEN fløde, som vi mener er RIGTIG carbonara! (Selv om den med fløde jo også smager godt😝) Her behøver man kun lave én ret, og alligevel bliver både vegetaren og kød entusiasten HAPPY!
Hvis du er vild med pastaretter, har du måske også lyst til at se opskriften på Pasta a la Ulrich
Det skal du bruge til 4 personer:
400 g spaghetti
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 dl olivenolie
6 pasteuriserede æggeblommer
150 g parmesan + til at rive udover retten ved servering
ca 3 spsk friskkværnet peber
1 tsk salt
150 g bacon
Lidt små tomater
et bundt persille.
Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Rist baconen i ovnen ved 185 grader, til det bliver sprødt.
Hak skalotteløg og hvidløg fint. Sortér løgene i olien ved medium varme, så de bliver klare og bløde men ikke tager farve.
Riv 150 g parmesan fint, og kom det i en skål sammen med æggeblommer, salt og peber. Rør det godt rundt.
Hak eller klip persille fint og gem til senere.
Når pastaen har kogt færdig (som er, når der stadig er lidt bid, men den ikke længere smager af mel) tages den direkte fra kogevandet og over i løgene med en pastaske eller en stor gaffel. Gem kogevandet!
Nu kommer du æggemassen op i gryden til pasta og løg. Og ved savag varme blander du det hele forsigtigt men grundigt. Kom lidt af kogevandet i, så det bliver cremet. Smag til med salt og peber.
Server i dybe tallerkner, og lad folk selv rive parmesan over. Server bacon, persille og halve tomater til i små skåle, og stil en peberkværn på bordet, for peber skal der til. 👍
BUON APPETITO ❤
Hvis du mangler en lækker, nem salat at servere til, anbefaler vi DENNE.
Ingen kommentarer endnu