Hjemmelavet rødkål
Hvis man først har prøvet hvor nemt og vanvittigt smagsfuldt hjemmelavet rødkål er, går man aldrig tilbage til den i glasset og spanden! I promise!! Det løfter enhver flæskesteg, juleand og onsdagsfrikadelle til helt nye højder!
Det skal du bruge:
1 frisk rødkål
1 rødt æble
1 rødløg
1/2 flaske ribssaft
3 dl Eddike
2 dl. Brombærsalatsirup
2 spsk penermix
2 tsk salt
Sådan gør du:
Del dit rødkål i kvarte og skær stokke fra. Snit rødkålen i fine tynde strimler. (Lad være med at hakke det sønderogsammen, som dem man køber! ☝😊)
Finhak rødløg og æble og kom alle ingredienser i en gryde. Kog din rødkål ved svag varme i 1/2 time og lad den herefter køle helt ned.
Så kommer det vigtige: 😁 Lad din rødkål trække køligt til næste dag!! SÅ bliver den fuuuuldstændig vanvittig lækker og smagsfuld!
Servering:
Varm din rødkål op kort ved medium varme (bare 2 minutter) og smag til med salt, sukker og peber.
Voilá så har du hjemmelavet rødkål at imponere med!
Tip: Din rødkål kan sagtens holde sig flere dage på køl, og den bliver kun bedre af at trække 2 dage!
Du finder bl.a. brombærsalatsirup og pebermix i vores webshop Her
Ingen kommentarer endnu