Smørrebrød med kartoffel og wasabicreme
Smørrebrød med kartoffel er totalt undervurderet! Det er noget at det dejligste pålæg man kan få, og den bette jordknold kan jo varieres i det uendelige. Står du og skal stable en lækker frokost på benene, eller skal fredag aften være let men lækkert, så slå til på at hapse denne her. 😊 Det er også det geniale indslag til en julefrokost, hvor du bespiser vegetarer. 👍
Det skal du bruge til 4 stk smørrebrød:
2 skiver rugbrød
4 kogte, kolde kartofler
microgrønt (spirer fra forskellige planter og gerne karse og/eller blomsterkarse)
1/2 rødløg i tynde ringe
Wasabicreme:
1 dl græsk youghurt
1 spsk mayo
1- 2 tsk wasabipaste
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk sukrin gold sirup (eller 1/2 tsk sukker)
Endvidere:
Evt spiselige blomster som pynt
Sådan gør du:
wasabicreme:
Den græske youghurt er med til at gøre wasabicremen ekstra mumsi, fordi den er tyk og cremet.
Rør alle ingredienser sammen og smag til mad salt, peber. wasabi og sukrin Gold sirup.
Anret:
Smør et tyndt lag wasabi på halve brødskiver, og læg kartoffelskiver ovenpå. (3-5 skiver pr person)
Kom en rundhåndet mængde wasabicreme ovenpå evt med sprøjteposen.
Pynt med halve rødløgsringe, rigeligt med microgrønt og evt spiselige blomster.
Tip: Det her er altså hvad jeg vil kalde en luksus til madpakken!
Velbekomme! 🌺
Ingen kommentarer endnu