Nudelsalat med spidskål asianstyle

Varm, spicy salat

Når de lune grill aftner er over os, synes vi det er så skønt at finde alle de spændende salater frem som tilbehør. Den her varme variant er super nem og hurtig at lave, og kan både spises varm og kold. Og den er bare super god til grillretter.

Den passer godt til både falafler og okse- og svinekød, eller som her en kylling, der lige har været en tur på grillen.

Det skal du bruge til 4 personer: 

3 store, røde peberfrugter i grove tern (vi plejer at snuppe snackpebren)

20 små tomater skåret i halve

2 kviste frisk rosmarin

3 rødløg skåret i grove både

12 fed hvidløg halveret

kernerne fra 1 granatæble

3-4 hele, røde chili

saften fra 2 lime

1 spsk rosmarinsirup (eller Blomsterhonning)

salt

1 spsk friskkværnet pebermix

1 dl olivenolie.

Sådan gør du:

Forvarm ovnen til 150 grader.

Prik chilierne med en gaffel.

Perberfrugter, rødløg, hvidløg, chili og tomater kommes i en bradepande og blandes grundigt med olivenolie, rosmarinkviste brækket i et par stykker,  salt og peber.

Bag dem i ca 15-20 minutter. Det skal ikke tage farve og løg og peberfrugter skal beholde bid.

Rør limesaft og rosmarinsirup grundigt sammen.

Tag grøntsagerne ud af ovnen og vend forsigtigt limedressingen og granatkernerne i. Smag til med salt og peber.

Kom hele molesjasen op på et flot fad eller i en skål.

Pynt evt med rosmarinblomster eller forglemmigej, hvis du har 👍

Tip: Prøv den i burgere … det er virkelig MUMS!

Rigtig god appetit! ☀😋

 

Ingen kommentarer endnu

Hvis du kan lide, hvad du ser, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Her er du velkommen til at skrive til os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nudelsalat med spidskål asianstyle