Varm, spicy salat
Når de lune grill aftner er over os, synes vi det er så skønt at finde alle de spændende salater frem som tilbehør. Den her varme variant er super nem og hurtig at lave, og kan både spises varm og kold. Og den er bare super god til grillretter.
Den passer godt til både falafler og okse- og svinekød, eller som her en kylling, der lige har været en tur på grillen.
Det skal du bruge til 4 personer:
3 store, røde peberfrugter i grove tern (vi plejer at snuppe snackpebren)
20 små tomater skåret i halve
2 kviste frisk rosmarin
3 rødløg skåret i grove både
12 fed hvidløg halveret
kernerne fra 1 granatæble
3-4 hele, røde chili
saften fra 2 lime
1 spsk rosmarinsirup (eller Blomsterhonning)
salt
1 spsk friskkværnet pebermix
1 dl olivenolie.
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 150 grader.
Prik chilierne med en gaffel.
Perberfrugter, rødløg, hvidløg, chili og tomater kommes i en bradepande og blandes grundigt med olivenolie, rosmarinkviste brækket i et par stykker, salt og peber.
Bag dem i ca 15-20 minutter. Det skal ikke tage farve og løg og peberfrugter skal beholde bid.
Rør limesaft og rosmarinsirup grundigt sammen.
Tag grøntsagerne ud af ovnen og vend forsigtigt limedressingen og granatkernerne i. Smag til med salt og peber.
Kom hele molesjasen op på et flot fad eller i en skål.
Pynt evt med rosmarinblomster eller forglemmigej, hvis du har 👍
Tip: Prøv den i burgere … det er virkelig MUMS!
Rigtig god appetit! ☀😋
Wonderful beat ! Ӏ would like tⲟ apprentice whilst ʏou amend your web site,
hоw can i subscribe fоr a blog site? Τhе account helped me a applicable deal.
І һad ƅeen a ⅼittle bit acquainted оf tһis your broadcast proviԁed vivid transparent
concept
my webpage :: modnanell