Grillsalat med majskolber, nye kartofler og ærteskud.
For os er det at grille om sommeren ensbetydende med majskolber i mange variationer. Her er en rigtig sommersalat med ærteskud, kartofler fra haven og majskolber. Kan det blive mere sommerligt?! ☀🌽 Dressingen til er med avokado og chili, og kan varieres i styrke, alt efter hvad du serverer den til og hvem! 🔥 Den Smager skønt til både fisk og kød, og er også dejligt mættende med et stykke lækkert brød til, hvis man er vegetar.
En anden lækker salat til grill mad finder du HER.
Det skal du bruge til 4 personer:
2 majskolber
2 avokado i tern
1 håndfuld ærteskud
400 g kogte kolde kartofler i tern
1 rød peberfrugt i små tern
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld salatblade
Dressing:
2 1/2 dl cremefraice 9%
1 avokado i tern
2 spsk Mayo
saften fra 1 lime
1 tsk sriracha chili sauce
salt
peber
et nip sukker.
Sådan gør du:
Salat:
Grill dine majskolber, så de får dekorative, brune stribet. Køl af og skær dem i skiver på 2 cm tykkelse.
Kom alle grøntsagerne på et stort fad, og slut af med majskolbe- skiverne.
Dressing:
Blend det hele og smag til med chilisauce, salt, peber og sukker.
Servering:
Dekorer salaten med lidt af dressingen og kom resten i en skål, med avokadostenen i midten, så den ikke bliver misfarvet.
Håber du bliver lige så meget fan som os! 🌽🥑
Her er den serveret til en grillet ørred!
Ingen kommentarer endnu