Ovngratinerede, små Tortillas

Grillsalat med majskolber, nye kartofler og ærteskud.

For os er det at grille om sommeren ensbetydende med majskolber i mange variationer. Her er en rigtig sommersalat med ærteskud, kartofler fra haven og majskolber. Kan det blive mere sommerligt?! ☀🌽                 Dressingen til er med avokado og chili, og kan varieres i styrke, alt efter hvad du serverer den til og hvem! 🔥 Den Smager skønt  til både fisk og kød, og er også dejligt mættende med et stykke lækkert brød til, hvis man er vegetar.

En anden lækker salat til grill mad finder du HER.

Det skal du bruge til 4 personer: 

2  majskolber

2 avokado i tern

1 håndfuld ærteskud

400 g kogte kolde kartofler i tern

1 rød peberfrugt i små tern

1 håndfuld bredbladet persille

1 håndfuld salatblade

Dressing: 

2 1/2 dl cremefraice 9%

1 avokado i tern

2 spsk Mayo

saften fra 1 lime

1 tsk sriracha chili sauce

salt

peber

et nip sukker.

Sådan gør du: 

Salat: 

Grill dine majskolber, så de får dekorative, brune stribet. Køl af og skær dem i skiver på 2 cm tykkelse.

Kom alle grøntsagerne på et stort fad, og slut af med majskolbe- skiverne.

Dressing: 

Blend det hele og smag til med chilisauce, salt, peber og sukker.

Servering: 

Dekorer salaten med lidt af dressingen og kom resten i en skål, med avokadostenen i midten, så den ikke bliver misfarvet.

Håber du bliver lige så meget fan som os! 🌽🥑

Her er den serveret til en grillet ørred!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovngratinerede, små Tortillas