Rabarbermuffin med vaniljeis og rabarbersirup

Italiensk Bruchetta hapsere.

 

Reklame for vores webshop forekommer.

Jeg elsker bare bruchettas! Både til forret, til frokost men sidst og IKKE MINDST  bare som en lille hapser til et glas vin. Det er så simpelt at lave men bare altid en succes!

Med den Italienske Bruchetta krydderimix fra vores webshop, får du så meget smag og dybde i den lille hapser, så ikke et øje er tørt!

Det der oveni er G E N I A L T ved bruchetta er, det gerne må være et småtørt og kedeligt brød! Altså kan du forvandle en kedelig brødrest til en gourmetsnack. Fantastisk!

Det skal du bruge til 10 små bruchettas:

1 frisk mozzerella i små tern

2 blommetomater eller 10-15 små cherrytomater i små tern

2 spsk. frisk finthakket basilikum

lidt basilikumblade til pynt

2 spsk. italiensk bruchettamix – du finder det i vores shop Her

7 spsk. god olie – du finder flere slags i vores shop

2 spsk. vand

10 skiver af et godt flutes. Her er brugt et lidt groft, men brug dit yndlings.

Sådan gør du:

Pensel dine brødskiver med ca. 3 spsk.olie, og bag dem ca. 7-8 minutter ved 175 grader i ovnen. De skal blive let sprøde, men ikke kiks! Køl af.

Bland italiensk bruchetta krydderimix med 2 spsk. koldt vand, og lad det trække et par minutter. Tilsæt 4 spsk. god olie.

Vend tomat tern og mozzerella tern rundt i krydderimixet sammen med det hakkede basilikum.

Fordel fyldet på dine brødskiver, pynt med lidt basilikumblade og server straks til et godt glas vin eller øl.

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarbermuffin med vaniljeis og rabarbersirup