Stegt spidskål med toppings

Stenbiderrogn på aspargeskartofler

/Reklame for vores shop forekommer/

Stenbiderrogn på aspargeskartofler er en urimelig lækker hapser, du kan servere til et glas vin, som forret, en del af en frokost eller tapasanretning. Du skal bruge få ingredienser, og den er hurtig at bikse sammen samtidig med, den simpelthen bare har den der whauuuu effekt, man gerne vil mødes af, når man rigtig skal hygge sig.

#vinoweekends

Det skal du bruge til 12 stk.

ca 4 kogte kolde aspargeskartofler uden skræl. Du skal kunne lave 12 skiver af ca. 1,2 cm tykkelse

100 g stenbiderrogn

2 tsk Mors Drøm krydderimix – du finder den i vores shop.

2,5 dl cremefraiche 18 eller 38%

1 spsk. purløgsblomsteddike – du finder den i vores shop

1 citron i både

salt, peber

Lidt krydderurter til pynt her er det frisk dild og ærtespirer.

Sådan gør du:

Rør cremefraiche sammen med purløgsblomsteddike og Mors Drøm krydderimix.

Anret 3 kartoffelskiver på 4 tallerkner og top med dressing og rigeligt med stenbiderrogn. Pynt med frisk dild og et par ærteskud og friskkværnet peber.

Server sammen med en citronbåd.

Velbekomme.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stegt spidskål med toppings