Grillede rejer med avokado toast og dip.

Bruschetta middelhavs-style

 

Reklame for vores webshop forekommer.

Bruschetta er bare altid en sikker vinder, uanset om det er til en predinnerdrink, som let frokost, tilbehør til en hovedret eller som forret.

På en lun sommerdag er de det perfekte tilbehør til grill-retter.

Bruschetta middelhavs style har den helt rigtige duft, smag og fornemmelse af middelhavskøkkenet, og leder mine tankerne hen på skønne ferier i Grækenland, italien, Frankrig og spanien.

Du kan lave grøntsagsfyldet i god tid i forvejen, og blot varme det hurtigt op på en pande ved servering. ELLER du kan vælge at servere dem kolde. For de her smager også virkelig lækkert kolde til et godt glas vin eller øl, på en hot sommerdag.

Du finder adskillige lækre vine og øl på vores webshop Lige her.

Det skal du bruge til 4 store eller 8 små bruschetta:

4 store skiver godt brød af ca. 2 cm tykkelse

1 rød peberfrugt i små tern

1/2 squash i små tern

1/2 aubergine i små tern

1 stort rødløg i små tern

2 fed hvidløg i bittesmå tern

1 dl finthakket bredbladet persille + lidt til pynt

saften fra 1 lime

ca 1/2 dl olivenolie – du finder en god økologisk kvalitetsolie i vores shop Her

1 tsk. Friskkværnet peber – du finder en lækker pebermix i vores shop Her

1 tsk. salt

1 tsk. Sukker

 

Sådan gør du:

Sortér aubergine, squash, peberfrugt og rødløg i 1/4 dl god olivenolie ved middelbare, til de bliver bløde uden at blive brune. Tilsæt hvidløg, sukker, salt og peber og steg videre i et par minutter. Herefter tilsættes limesaft og persille som det sidste. Lad retten simre ved svag varme i ca 5-6 minutter, mens du rører i det.

Brødet stænkes med resten af olivenolien og grilles eller ristes i ovnen, til det er sprødt på ydersiden, men fortsat blødt i midten.

Ved servering topper du brødet med det vidunderlige grøntsagsfyld og pynter med lidt bredbladet persille.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillede rejer med avokado toast og dip.