Jordskokkechips med “mors drøm” dip og friske asparges
En hurtig og vanvittig lækker drinks-snacks er jordskokkechips, friske asparges og dip med “mors-drøm.” Det passer perfekt til et glas vin, øl eller en drink, både som en let snack eller predinner.
Det skal du bruge:
Friske jordskokker
1 l. Rapsolie
friske, grønne asparges
2 dl creme fraiche eller græsk youghurt
1 spsk. mors drøm krydderimix
Salt, peber
Sådan gør du:
Bland krydderi med 2 dl cremefraiche eller græsk youghurt og smag til med salt og peber. Lad gerne dippen trække smag tildækket og i køleskab 1 time eller mere.
Vask din jordskokker. Det gøres nemmest med en helt ren svamp eller grøntsbørste. Skrællende gerne blive på. Skær dem i tynde skiver på en mandolinjern eller rivejern, og dup dem tørre.
Varm olien op, og fritér dine jordskokker til de er gyldne og sprøde. Læg på fedtsugende papir og drys med salt.
Servér straks med dip og friske grønne asparges.
Tip: Du kan også bruge andre grøntsager skåret ud i stænger, stegte rejer, falafler eller f.eks. nuggets til til din dip og på den måde få et helt tapasmåltid ud af det.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer endnu