Whiskeysauce
En af de allermest nemme og hurtigste saucer du selv kan bikse sammen er og bliver whiskeysauce.
Vildt lækker til både rødt okse- og kalvekød, men også den der kan gøre en kyllingefilet til et konge-måltid!
Du kan sagtens lave den dagen i forvejen, og så varme den op og smage til lige inden du servere den. Genialt!!
Det skal du bruge:
2,5 dl fløde
2 dl whiskey
2 spsk god balsamico – se link nederst
1 lille dåse tomatpuré
1 Kvist frisk rosmarin
3 spsk. barbeque-sauce – se link nederst
2 spsk smør
Salt
friskkværnet pebermix – se link nederst
Sådan gør du:
Kom whiskey, barbequesovs, smør, tomatpuré, rosmarin, pebermix og balsamico i en gryde og kog det op i et par minutter ved medium varme.
Tilsæt fløde og salt, og lad det småboble ved svag varme med jævnlig omrøring i 20 minutter. Smag godt til med salt, peber og evt lidt barbequesovs.
Server rygende varm til bøf, steaks, kylling og stege.
Velbekomme.
Her finder du link til vores shop:
Ingen kommentarer endnu