Pizza Fritta

Whiskeysauce

En af de allermest nemme og hurtigste saucer du selv kan bikse sammen er og bliver whiskeysauce.

Vildt lækker til både rødt okse- og kalvekød, men også den der kan gøre en kyllingefilet til et konge-måltid!

Du kan sagtens lave den dagen i forvejen, og så varme den op og smage til lige inden du servere den. Genialt!!

 

Det skal du bruge:

2,5 dl fløde

2 dl whiskey

2 spsk god balsamico – se link nederst

1 lille dåse tomatpuré

1 Kvist frisk rosmarin

3 spsk. barbeque-sauce – se link nederst

2 spsk smør

Salt

friskkværnet pebermix – se link nederst

 

Sådan gør du: 

Kom whiskey, barbequesovs, smør, tomatpuré, rosmarin, pebermix og balsamico i en gryde og kog det op i et par minutter ved medium varme.

Tilsæt fløde og salt, og lad det småboble ved svag varme med jævnlig omrøring i 20 minutter. Smag godt til med salt, peber og evt lidt barbequesovs.

Server rygende varm til bøf, steaks, kylling og stege.

Velbekomme. 

Her finder du link til vores shop:

Håndlavet BBQsovs fra Samsø

Italiensk kvalitets balsamico

Smagsfuld pebermix på kværn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizza Fritta