Pizza Fritta
OK .. Pizza Fritta er nok den mest vidunderlige friterede fidus du overhovedet kan forestille dig!!
Kan du lide pizza, og kan du lide friteret mad..?.. øhh jahrrr – hvem kan ikke det?!! 😝Lækker på lækker på lækker!!
De er helt perfekte som snack eller starter til en italiensk middag, men prøv dem også med en salat til som frokostret eller aftensmad!
Det skal du bruge til 8 stk:
100 g parmesan
2 friske mozerella plukket i små bidder
1 bøtte ricotta a 250g
2 spsk. italiensk Toscana krydderimix (se link i bunden)
Salt og peber
1 glas tomatsauce (se evt. link i bunden)
1/2 portion af denne Pizzadej Her Eller køb en.. 😉
2 l rapsolie
Evt. Frisk basilikum eller oregano til pynt.
Sådan gør du:
Rør ricotta, plukket, frisk mozzerella, revet parmesan og italiensk Toscana krydderimix godt sammen.
Del dejen i 8 lige store kugler, og stræk og tryk hver kugle til en tynd pizzabund.
Fordel fyldet på halvdelen af bunden og fold den anden halvdel over. Fold og klem kanten samme hele vejen rundt.
Overskydende fyld rører du i tomatsovsen, som du varmer lige inden servering.
Varm olien op i en tykbundet gryde eller en frituregryde til ca 190 grader.
Fritér max 2 fritta af gangen til de er lysebrune og gennemstegte. Prøv dig frem med den første. Ca. 2 minutter på hver side.
Tag dem op med en hulske og læg dem på fedtsugende papir.
Vær obs på olien igen ligger ved ca 190 grader, inden du kommer de næste frites i.
Servering:
Læg et par skefulde tomatsauce på en tallerken, og anret din pizza fritta ovenpå. Pynt med friske krydderurter og server straks med resten af tomatsaucen i en skål.
Som frokost eller aftensmad, vil det passe godt med en frisk salat til.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu