Grillede Frikadellespyd med tzatziki

Pasta med skalotter, oksekød, salvie og hvidvin

Reklame for vores webshop forekommer.

Simple pastaretter er ofte de alllerbedste! Pasta med skalotter, oksekød og hvidvin er ingen undtagelse. Super nem ret, som alle bare kan lide. Helt perfekt med et glas lækkert Pinot Noir til. 😉

Det skal du bruge til 4 personer:

300 g  god pasta – du finder mange pasta typer  fra Italien i vores webshop Her

300 g hakket oksekød

10 skalotteløg uden skræl

2 dl hvidvin

1 tsk. salt

1 spsk. Italiensk Toscana – du finder vores lækre krydderier Her

1 tsk. Pebermix

2 fed hvidløg i bittesmå tern

1 god olivenolie – f.eks. Denne her

16-20 små tomater i halve

2 spsk smør

1 håndfuld fintsnittet salvie

evt. Friskhøvlet parmesan og salvie til servering og pynt.

Sådan gør du:

Kog pastaen efter anvisning på pakken i rigeligt vand.

Svits skalotteløgene kort i en god olie, og lad hvidløgene snurre med det sidste minuts tid.

Brun oksekødet i olie, og tilsæt løgene, hvorefter du krydre med salt, peber, frisk salvie og italiensk toscana.

Hæld hvidvinen ved, og lad retten småsnurre, til løgene er møre. Ca. 20 minutter. De sidste 3-4 minutter lader du tomaterne simre med.

Hæld vand fra pastaen, og kom det op i gryden til kødretten, sammen med smørret,  og vend det hele forsigtigt rundt.

Server evt. med friskrevet parmesan og lidt frisk salvie på toppen.

Velbekomme.

Tip: vores Pinot Noir fra Østrig er et match made in heaven! Tryk her for Pinot Noir

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillede Frikadellespyd med tzatziki